نمک کم مصرف کنیم

۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۴۷۲۱ اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۶۱۲۳

نتایج آخرین بررسی تغذیه ای در کشور نشان داد که مصرف نمک یددار دربین خانوارهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اراک 97.9% می باشد وحدود 2% این جمعیت  از نمک غیر یده استفاده می کنند که متاسفانه  در مناطق شهری کمتر از 93% خانوارها  از نمک یددار  وحدود 6-7% خانوارها نیز از نمک های غیر یده استفاده می کنند که مصرف این نوع نمک ها می تواند عوارضی همچون مشکلات گوارشی - کلیوی وعصبی و... را بهمراه داشته باشد وهمچنین عدم دریافت ید در این جمعیت 6-7% می تواند عوارضی همچون اختلالات حرکتی - مشکلات روحی وروانی - عقب ماندگی ذهنی و بیش فعالی در کودکان - ضعف حافظه  وآلزایمر در بزرگسالان را به همراه داشته باشد که نیاز است برنامه های آموزشی مختلف در سطح جامعه واز طرق مختلف برای کاهش مصرف نمک های غیر یده انجام گردد.

کلید واژه ها: نمک یددار مصرف نمک


( ۱ )

نظر شما :