استخدام تعداد ۲۰۰۰ نفر در مجموعه وزارت کشور همزمان با دوازدهمین آزمون استخدامی کشور

۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۰ کد : ۴۴۶۴۱ اطلاعیه
تعداد بازدید:۶۳۶۷

طی اطلاع رسانی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور در خصوص استخدام پیمانی تعداد 2000 نفر در مجموعه وزارت کشور ( استانداری ها ، فرمانداری ها ، بخشداری ها) بر اساس مجوز مشترک سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه کشور ، به اطلاع می رساند آزمون استخدامی مذکور به صورت متمرکز ، هماهنگ و همزمان با دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی برگزار خواهد شد.

اطلاعیه این آزمون به همراه دفترچه راهنمای ثبت نام از طریق درگاه الکترونیکی جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir منتشر شده است و همچنین پیوست می باشد.
زمان ثبت نام آزمون  : 11403/4/14 لغایت 1403/4/23
تاریخ آزمون : 1403/5/12

برای دریافت اطلاعیه شماره یک مرکز آزمون جهاد دانشگاهی کلیک نمایید

لینک دانلود فایل