شنبه 29 دي 1397   05:32:34
English خانه تماس با ما نقشه سایت






تعداد بازديد اين صفحه: 127773
تعداد بازديد از سايت: 79587256
تعداد بازديد زيرپورتال: 293601
اين زيرپورتال امروز: 73
در امروز: 1852
اين صفحه امروز: 4
نظر شما در مورد مطالب پورتال چیست؟
   
عالی
خوب
متوسط
بد


نشست خبری

ساختمان معاونت غذا و دارو

برگزاری دومین همایش بین المللی حلال در تبریز
نکات ضروری در پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی
قابل توجه  واحدهای تولیدی مستقر در محدوده شهرستانهای ساوهٰ زرندیه و مامونیه
تغییر شماره های حساب فیش های واریزی جهت پروانه های بهداشتی
صدور پروانه فعالیت مسئولین فنی در سامانه TTAC
  • 1397/1/19 يكشنبه صدور پروانه فعالیت مسئولین فنی در سامانه TTAC
    قابل توجه مسئولین فنی با توجه به نامه شماره 161752/675 مورخ 27/12/99 سرپرست اداره کل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ٰ از تاریخ 1/2/97 کلیه امور مربوط به صدور ژروانه های مسئولین فنی از طریق سامانه ttac انجام خواهد شد.
گزارش برگزاری نمایشگاه
  • 1396/11/25 چهارشنبه گزارش برگزاری نمایشگاه
    دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی-بهداشتی ،سلولزی ،تجهیزات پزشکی،دارویی و سلامت که به همت شرکت نمایشگاههای بین المللی استان مرکزی از تاریخ هیجدهم لغایت بیست ودوم بهمن ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی استان برگزار شد
طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی
  • 1396/10/10 يكشنبه طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی
    در راستای اجرای دستورالعمل طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی ، دستورالعمل نحوه صدور مجوز آموزش کارورزی جهت متقاضیان، دانش آموختگان دانشگاهی ،به منظور توسعه مهارت های حرفه ای و توانمند سازی توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ابلاغ شده است.
معرفی سامانه 190
  • 1396/10/5 سه‌شنبه معرفی سامانه 190
    وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای پاسخگویی مناسب و به موقع به مردم سامانه 190 را ایجاد نموده که به صورت شبانه روزی و با حضور تمام وقت کارشناسان، آماده دریافت و رسیدگی فوری به شکایات است.
ثبت اطلاعات در سامانه انبارها
  • 1396/4/26 دوشنبه ثبت اطلاعات در سامانه انبارها
    بدینوسیله به اطلاع کلیه شرکت های تولیدی و نگهداری مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می رساند حداکثر تا تاریخ 30/4/96 نسبت به ثبت اطلاعات درخواستی در سامانه انبارها و مراکز نگهداری کالا سازمان صنعت، معدن و تجارت به آدرس www.nwmn.ir اقدام نمایند
بیشتر
افراد دارای مدرک کارشناسی  بهداشت مواد غذایی با منشا دامی جهت کدام دسته از کارخانجات می تواند مسئول فنی باشند؟
افراد دارای مدرک کارشناسی  بهداشت مواد غذایی با منشا دامی جهت کدام دسته از کارخانجات می تواند مسئول فنی باشند؟
کدام رشته های تحصیلی می توانند جهت کارخانجات مواد غذایی مسئول فنی باشند؟
مبلغ فیش های بانکی واریزی جهت صدور پروانه چقدر است؟
اگر مسئول فنی واحدی در مرخصی باشد تکلیف تولید چیست؟
بیشتر
تقویم آموزشی سال 93 شرکت نوین کیمیای سلامت جهت مسئولین فنی صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
 
جهت اطلاعات بیشتربا آقای مهندس حمید رضا محمدی مدیر عامل شرکت به شماره 09181615032 تماس بگیرید.

ردیف
نام دوره
تاریخ برگزاری
1
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی 22000 ISO
اردیبهشت
2
آشنایی با تقلبات و روشهای شناسایی آنها در مواد غذایی
خرداد
3
 آشنایی با الزامات حلال مواد غذایی
مرداد
4
روش تغذیه و رژیم درمانی در صنایع غذایی
شهریور
5
آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه 17025 ISO
مهر
6
کنترل کیفیت در بسته بندی مواد غذایی
آبان
7
تشریح الزامات برنامه پیش نیازی ایمنی مواد غذایی 22002  ISO
آذر
8
آشنایی با افزودنیهای صنعت غذا
دی
9
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت 9001:2008 ISO
بهمن
10
آشنایی با اصول بهداشت فردی و محیط در واحد های فرآوری مواد غذایی
اسفند
              لیست دوره های آموزشی دپارتمان صنایع غذایی آموزشگاه کاشانه
برای کسب اطلاعات بیشتر با خانم شمشیری به شماره 88758152-021 تماس بگیرید.

نام دوره
زمان برگزاری
نام دوره
مبانی، مستند سازی و تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت QMS  مبتنی بر استاندارد ISO9001:2008 
23 و 24 مرداد 92
آقای مهندس یوسف بیگ

ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت QMS مبتنی
بر سری استانداردهای ISO9001:2008
6 و 7 شهریور92
آقای مهندس یوسف بیگ

مبانی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر
ISO22000
19، 20 و 21 شهریور92
آقای مهندس یوسف بیگ

ردیف
عنوان دوره
مدت زمان دوره
مدرس
هزینه
تاریخ برگزاری
مهلت ثبت نام
1
تولید اقتصادی و کاهش هزینه های تولید با تکیه بر کاهش انرژی در کارخانجات آرد سازی
8 ساعت
مهندس ستادی زاده
700000
ریال
19/2/92
14/2/92
2
مروری بر استاندارد ایزو 22000
8 ساعت
دکتر دبیریان
 
1000000
ریال
30/3/92
25/3/92
3
آشنایی با تقلبات در انواع مواد غذایی
4 ساعت
مهندس حسن زاده
500000
ریال
13/4/92
8/4/92
4
روشهای تولید قارچ خوراکی در محل کارخانه قارچ پارس شهریار
8 ساعت
مهندس دانشیان
1100000
ریال
21/6/92
16/6/92
5
آشنایی با اصول GMP در کارخانجات مواد غذایی
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
18/7/92
13/7/92
6
شناسایی مخاطرات و تجزیه و تحلیل نقاط بحرانی در کارخانجات مواد غذایی
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
16/8/92
11/8/92
7
شناسایی تقلبات در شیر و فراورده های لبنی
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
14/9/92
9/9/92
8
آشنایی کاربردی با استاندارد مدیریت کیفیت آزمایشگاهها- ایزو 17025
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
5/10/92
1/10/92

برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تا پایان سال 91

مهلت ثبت نام
تاریخ
هزینه( ریال)
مدرس
نام دوره
متعاقبا اعلام می گردد
700000
آقای دکتر دبیریان
آشنایی با اصول
GMP در کارخانجات مواد غذایی
5/7/91
20/7/91
700000
آقای دکتر دبیریان
شناسایی مخاطرات و تجزیه و تحلیل نقاط بحرانی(
HACCP)
14/8/91
18/8/91
700000
خانم مهندس یحیی زاده
آشنایی با انواع افزودنی ها در مواد غذایی
11/9/91
16/9/91
700000
آقای مهندس قلیچی
کارآفرینی در صنایع غذایی
2/10/91
7/10/91
700000
آقای دکتر دبیریان
دوره آموزشی کاربردی استاندارد ایزو22000
21/11/91
26/11/91
700000
آقای مهندس سنادی زاده
تولید اقتصادی و کاهش هزینه های تولید با تکیه بر کاهش انرژی در کارخانجات آرد سازی

شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب 0290751985 بانک تجارت، شعبه سعادت آباد، کد 1025 به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به شماره فاکس 22364183 و با درج مشخصات خود به صورت فارسی و انگلیسی، شماره تلفن همراه و نام دوره بر روی آن ارسال نمایند. جهت کسب اطلاعات تکمیلی با شماره های 22078502-021 و 22078418-21 تماس حاصل فرمائید.









در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved