دوشنبه 3 مهر 1396   17:04:02
English خانه تماس با ما نقشه سایت






تعداد بازديد اين صفحه: 107793
تعداد بازديد از سايت: 65447612
تعداد بازديد زيرپورتال: 252131
اين زيرپورتال امروز: 185
در امروز: 45915
اين صفحه امروز: 63
نظر شما در مورد مطالب پورتال چیست؟
   
عالی
خوب
متوسط
بد


نشست خبری

ساختمان معاونت غذا و دارو

ثبت اطلاعات در سامانه انبارها
  • 1396/4/26 دوشنبه ثبت اطلاعات در سامانه انبارها
    بدینوسیله به اطلاع کلیه شرکت های تولیدی و نگهداری مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی می رساند حداکثر تا تاریخ 30/4/96 نسبت به ثبت اطلاعات درخواستی در سامانه انبارها و مراکز نگهداری کالا سازمان صنعت، معدن و تجارت به آدرس www.nwmn.ir اقدام نمایند
ثبت اطلاعات در سامانه انبارها
  • 1396/2/20 چهارشنبه ثبت اطلاعات در سامانه انبارها
    با توجه به اینکه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی قصد شناسه دار کردن کلیه انبارهای نگهداری و عرضه محصولات را دارد، لذا کلیه انبارهایی که به نحوی در تولید، نگهداری و عرضه اقلام دخالت دارند باید در سامانه جامه انبارها ثبت نام نمایند.
اطلاع رسانی به مخاطبان برای ثبت نام در سامانه جامع انبار ها و مراکز نگهداری کالا
برگزاری دوره آموزشی جهت مسئولین فنی
  • 1396/2/19 سه شنبه برگزاری دوره آموزشی جهت مسئولین فنی
    در تاریخ چهار شنبه 3/3/96دوره آموزشی تخصصی حلال ویژه مسئولین فنی شرکت های فراورده های با منشا دامی ، در محل دانشگاه علوم پزشکی قزوین از ساعت 9 الی 15 برگزار می گردد.
کسب رتبه اول مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک  در سال 94- 95 در بین دانشگاههای تیپ دو کشوری
اولین نمایشگاه تخصصی تجهیزات پزشکی، آرایشیب و بهداشتی، سلولزی، شوینده و پاک کننده ها
صدور مجوز گشایش به صورت سیستمی
  • 1395/10/12 يكشنبه صدور مجوز گشایش به صورت سیستمی
    قابل توجه مسئولین فنی و مدیران شرکت های تولیدی/ وارداتی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با توجه به نامه شماره 148414/675 مورخ 4/10/95 مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از تاریخ 10/10/95 صدور مجوز گشایش مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی صرفا با ورود به سامانه ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت به آدرس (http://sabtaresh.tpo.ir) و انتخاب سازمان غذا و دارو- دارایICR در فیلد نوع تعرفه صورت می پذیرد .
ممنوعیت تبلیغات محصولات غذایی، اشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در شبکه های ماهواره ای
فراخوان
  • 1395/7/11 يكشنبه فراخوان
    بدینوسیله اعلام می گردد کلیه شرکت هایی که مبادرت به نگهداری، حمل و نقل و توزیع فراورده های آرایشی و بهداشتی می نمایند، می بایست نسبت به ارائه درخواست جهت اخذ پروانه بهره برداری، مسئول فنی و ساخت بر اساس دستور العمل با کد مدرک 0022-1395-sp-pr مورخ 28/2/95 سازمان غذا و دارو اقدام نمایند.
بیشتر
افراد دارای مدرک کارشناسی  بهداشت مواد غذایی با منشا دامی جهت کدام دسته از کارخانجات می تواند مسئول فنی باشند؟
افراد دارای مدرک کارشناسی  بهداشت مواد غذایی با منشا دامی جهت کدام دسته از کارخانجات می تواند مسئول فنی باشند؟
کدام رشته های تحصیلی می توانند جهت کارخانجات مواد غذایی مسئول فنی باشند؟
مبلغ فیش های بانکی واریزی جهت صدور پروانه چقدر است؟
اگر مسئول فنی واحدی در مرخصی باشد تکلیف تولید چیست؟
بیشتر
تقویم آموزشی سال 93 شرکت نوین کیمیای سلامت جهت مسئولین فنی صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
 
جهت اطلاعات بیشتربا آقای مهندس حمید رضا محمدی مدیر عامل شرکت به شماره 09181615032 تماس بگیرید.

ردیف
نام دوره
تاریخ برگزاری
1
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی 22000 ISO
اردیبهشت
2
آشنایی با تقلبات و روشهای شناسایی آنها در مواد غذایی
خرداد
3
 آشنایی با الزامات حلال مواد غذایی
مرداد
4
روش تغذیه و رژیم درمانی در صنایع غذایی
شهریور
5
آشنایی با سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه 17025 ISO
مهر
6
کنترل کیفیت در بسته بندی مواد غذایی
آبان
7
تشریح الزامات برنامه پیش نیازی ایمنی مواد غذایی 22002  ISO
آذر
8
آشنایی با افزودنیهای صنعت غذا
دی
9
تشریح الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت 9001:2008 ISO
بهمن
10
آشنایی با اصول بهداشت فردی و محیط در واحد های فرآوری مواد غذایی
اسفند
              لیست دوره های آموزشی دپارتمان صنایع غذایی آموزشگاه کاشانه
برای کسب اطلاعات بیشتر با خانم شمشیری به شماره 88758152-021 تماس بگیرید.

نام دوره
زمان برگزاری
نام دوره
مبانی، مستند سازی و تشریح الزامات سیستم مدیریت کیفیت QMS  مبتنی بر استاندارد ISO9001:2008 
23 و 24 مرداد 92
آقای مهندس یوسف بیگ

ممیزی داخلی سیستم مدیریت کیفیت QMS مبتنی
بر سری استانداردهای ISO9001:2008
6 و 7 شهریور92
آقای مهندس یوسف بیگ

مبانی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر
ISO22000
19، 20 و 21 شهریور92
آقای مهندس یوسف بیگ

ردیف
عنوان دوره
مدت زمان دوره
مدرس
هزینه
تاریخ برگزاری
مهلت ثبت نام
1
تولید اقتصادی و کاهش هزینه های تولید با تکیه بر کاهش انرژی در کارخانجات آرد سازی
8 ساعت
مهندس ستادی زاده
700000
ریال
19/2/92
14/2/92
2
مروری بر استاندارد ایزو 22000
8 ساعت
دکتر دبیریان
 
1000000
ریال
30/3/92
25/3/92
3
آشنایی با تقلبات در انواع مواد غذایی
4 ساعت
مهندس حسن زاده
500000
ریال
13/4/92
8/4/92
4
روشهای تولید قارچ خوراکی در محل کارخانه قارچ پارس شهریار
8 ساعت
مهندس دانشیان
1100000
ریال
21/6/92
16/6/92
5
آشنایی با اصول GMP در کارخانجات مواد غذایی
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
18/7/92
13/7/92
6
شناسایی مخاطرات و تجزیه و تحلیل نقاط بحرانی در کارخانجات مواد غذایی
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
16/8/92
11/8/92
7
شناسایی تقلبات در شیر و فراورده های لبنی
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
14/9/92
9/9/92
8
آشنایی کاربردی با استاندارد مدیریت کیفیت آزمایشگاهها- ایزو 17025
8 ساعت
دکتر دبیریان
1100000
ریال
5/10/92
1/10/92

برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تا پایان سال 91

مهلت ثبت نام
تاریخ
هزینه( ریال)
مدرس
نام دوره
متعاقبا اعلام می گردد
700000
آقای دکتر دبیریان
آشنایی با اصول
GMP در کارخانجات مواد غذایی
5/7/91
20/7/91
700000
آقای دکتر دبیریان
شناسایی مخاطرات و تجزیه و تحلیل نقاط بحرانی(
HACCP)
14/8/91
18/8/91
700000
خانم مهندس یحیی زاده
آشنایی با انواع افزودنی ها در مواد غذایی
11/9/91
16/9/91
700000
آقای مهندس قلیچی
کارآفرینی در صنایع غذایی
2/10/91
7/10/91
700000
آقای دکتر دبیریان
دوره آموزشی کاربردی استاندارد ایزو22000
21/11/91
26/11/91
700000
آقای مهندس سنادی زاده
تولید اقتصادی و کاهش هزینه های تولید با تکیه بر کاهش انرژی در کارخانجات آرد سازی

شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب 0290751985 بانک تجارت، شعبه سعادت آباد، کد 1025 به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به شماره فاکس 22364183 و با درج مشخصات خود به صورت فارسی و انگلیسی، شماره تلفن همراه و نام دوره بر روی آن ارسال نمایند. جهت کسب اطلاعات تکمیلی با شماره های 22078502-021 و 22078418-21 تماس حاصل فرمائید.









در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved