جمعه 31 شهريور 1396  
English خانه تماس با ما نقشه سایت






نظر شما در مورد سایت جدید چیست؟
   
عالی
خوب
متوسط
ضعیف


تعداد بازديد اين صفحه: 63809
تعداد بازديد از سايت: 65201266
تعداد بازديد زيرپورتال: 115072
اين زيرپورتال امروز: 40
در امروز: 31427
اين صفحه امروز: 10

ساختمان معاونت غذا و دارو

رنگهای مورد استفاده در صنعت غذا
آشنایی با MSDS مواد شیمیایی
تقلبات در مواد غذایی
نمونه برداری مواد غذایی
لیست حداقل مقدار نمونه جهت کنترل کیفی مواد غذایی
مجله ای مفید در مورد خوراکیها
آشنایی با  دستگاه کروماتوگرافی گازی
دانلود کتاب در مورد فرآوری و مدیریت کیفیت شیر
حمله مواد شیمیایی “دیوکسین و استایرن” در ماه محرم
مطالبی در مورد روغنهای خوراکی
جزوه های آموزشی اصول مقاله نویسی
آنچه در مورد شیر باید بدانیم
نان صنعتی
دستورالعمل فنی فور ، اتوکلاو، انکوباتور
توصیه‌هایی برای خرید آجیل سا لم
دانلود کتاب درمورد میکروبیولوژی مواد غذایی
دستورالعمل نحوه صدور و تمدید پروانه تاسیس آزمایشگاههای همکار و مجاز
دستور العمل شرایط و ویژگیهای انبارهای مواد شیمیایی و سموم
قابل توجه کارکنان واجد شرایط آزمون جامع گواهینامه های تخصصی پژوهشی سطح یک و دو
بیشتر
 بخش کنسروها
  • 1395/8/12 چهارشنبه
    بخش کنسروها
بخش مواد لبنی
  • 1395/8/11 سه شنبه
    بخش مواد لبنی
بخش روغنهای خوراکی
  • 1395/8/4 سه شنبه
    بخش روغنهای خوراکی
اصطلاحات متداول در صنایع غذایی
  • 1395/8/3 دوشنبه
    اصطلاحات متداول در صنایع غذایی
بخش تکنولوژی گوشت
  • 1395/8/3 دوشنبه
    بخش تکنولوژی گوشت
تقویم آموزشی آزمایشگاه سال 1393
فايلها
تقويم اموزشي.pdf 152.753 KB
تقویم آموزشی آزمایشگاه سال 1392
فايلها
تقويم آموزشي 1392.pdf 39.753 KB
 تقویم آموزشی آزمایشگاه  سال 1391
فايلها
تقويم آموزشي آزمايشگاه.pdf 30.12 KB
 










در باره استان
در باره دانشگاه
تماس با ما
نقشه سایت 
راهنمای سرویسهای تحت وب
پست الکترونیک 
سامانه سیب 
طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved