چهارشنبه 29 شهريور 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1393/8/22 پنجشنبه برگزاری جلسه مجمع در محل جدید جلسه مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری در مورخ 1393/8/5 با حضور اعضا در محل جدید مجمع واقع در خیابان ادبجو جنب مهد قرآن کریم تشکیل شد جلسه مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری در مورخ 1393/8/5 با حضور اعضا در محل جدید مجمع واقع در خیابان ادبجو جنب مهد قرآن کریم تشکیل و تصمیمات زیر حاصل شد :
1. مقرر شد با کمک خیرین مجمع هزینه سنگ چین اطراف فضای سبز بیمارستان تامین و نسبت به خریداری سنگ و مصالح مربوطه اقدام گردد.
2. مقرر شد جهت جمع آوری کمک های نقدی صندوق های کمک ساخته شده و در ایام عزاداری حسینی در مسیر هیات های عزاداری مستقر گردند.
3. از کلیه اعضا جهت تشکیل پرونده درخواست شد مدارک مورد نیاز را به دفتر مجمع تحویل دهند.
4. مقرر گردید جهت سرعت بخشیدن به حضور بانوان در عرصه کمک به بیماران سرطانی  ستاد بانوان تشکیل گردد.