جمعه 3 آذر 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1393/11/14 سه‌شنبه توسعه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک نیاز زیربنایی در درمان سرطان

رییس مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک گفت: توسعه فضاهای درمانی در این مرکز ضروری ترین نیاز در حوزه مدیریت و راهبری درمان سرطان است.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیّرین سبا، دکتر جواد فرخی در نشست خبری به مناسبت هفته ملی پیشگیری و کنترل سرطان در جمع خبرنگاران، افزود: مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک با 64 تخت درمانی هم اینک به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور است که با ضریب اشغال تخت بین 92 تا 97 درصد مواجه است و هر روزه به طور متوسط 50 بیمار در انتظار درمان برای این مرکز وجود دارد.

وی اظهار داشت: این مرکز از زیر ساخت ها و تجهیزات شیمی درمانی و پرتودرمانی به روز برخوردار است، اما در حوزه جراحی های تخصصی سرطان به دلیل محدودیت های فضای فیزیکی ضعف دارد.

رییس مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک بیان کرد: توسعه این مرکز در زمینی به وسعت چهار هزار متر در چهار طبقه طراحی شده و قرار است علاوه بر افزایش تخت های درمان سرپایی، داروخانه و درمانگاه های تخصصی و همچنین مرکز تحقیقات سرطان در این ساختمان مستقر شود.

وی عنوان کرد: برای ساخت این بخش بیمارستانی 120 میلیارد ریال نیاز است و بر اساس زمانبندی انجام شده قرار است تا سال 95 این طرح تکمیل و به بهره برداری برسد.

دکتر فرخی در پایان اظهار کرد: مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری ماهانه 300 بیمار پذیرش دارد و بیماران بخش اورژانس و سرپایی آن به 600 نفر نیز می رسد و یکصد بیمار رادیوتراپی نیز هر ماه از این مرکز خدمات می گیرند و تعداد خدمات ماموگرافی در این بیمارستان نیز ماهانه 250 تا 300 فقره است.
منبع: پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا مرکزی