چهارشنبه 29 شهريور 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1393/11/21 سه شنبه آغاز طرح گسترش مرکز آموزشی درمانی آیت‌الله خوانساری اراک

همزمان با گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی طی مراسمی با حضور مسئولین ارشد استانی، طرح گسترش مرکز آموزشی درمانی آیت‌الله خوانساری(ره) اراک به عنوان اولین و بزرگترین مرکز تخصصی درمان سرطان در استان مرکزی و غرب کشور کلنگ‌زنی شد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیّرین سبا، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در مراسم شروع این طرح گفت: گسترش مرکز آموزشی درمانی آیت‌الله خوانساری(ره) اراک کانون امید و برکتی برای بیماران سرطانی استان مرکزی و استان‌های همجوار است.

آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی با بیان اینکه فضای موجود مرکز و وجود 64 تخت بیمارستانی پاسخگوی نیاز بیماران سرطانی نیست، ابراز امیدواری کرد با فروش اوراق مشارکت وقفی و اجرای طرح گسترش این مرکز و اضافه شدن 64 تخت دیگر به ظرفیت موجود بخشی از نگرانی‌ها و نیازهای بیماران سرطانی کاسته شود.

وی با تاکید بر اهمیت فراهم کردن زمینه آرامش بیمار و کاستن مشکلات ناشی از استرس و نیازهای درمانی برای بیماران، اظهار داشت: طرح توسعه مرکز با شیوه فروش اوراق مشارکتی وقفی یکی از اقدامات ارزشمند سازمان اوقاف و امور خیریه است که سومین بیمارستان به شیوه فروش اوراق وقفی کشور با تلاش مسئولین استان مرکزی در اراک احداث می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اثرات و برکات حاصل از وقف خواستار مشارکت همگانی مسئولین و خیّرین در اجرای این مهم شد و ادامه داد: لازم است تا همگان به ویژه مسئولان در راستای ترویج این سنت در جامعه تلاش کنند.

آیت الله دری نجف آبادی در پایان بر ضرورت مشارکت جدی مردم و مسئولین در امر خیر و خداپسندانه خرید اوراق وقفی جهت احداث فاز دوم این مرکز تاکید و اظهار امیدواری کرد که با مشارکت مطلوب خیّرین حداقل 64 ظرفیت تخت بیمارستانی فاز دوم را به 100 تخت افزایش دهیم.

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز در این مراسم گفت: مرکز آموزشی درمانی آیت‌الله خوانساری اراک سومین بیمارستان تخصصی پس از بیمارستان 500 تختخوابی شیراز و بیمارستان حضرت عبدالعظیم تهران است که به شیوه فروش اوراق مشارکتی ساخته می‌شود.

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین محمدمهدی حاتمی با اشاره به اینکه سالجاری دومین سالی بود که با عنایت نمایندگان در مجلس شورای اسلامی فروش اوراق وقفی سازمان اوقاف و امور خیریه مصوب شده بود و این اتفاق مهم رخ داد، افزود: متأسفانه در بودجه سال 94 فروش اوراق وقفی برای سازمان اوقاف و امور خیریه تاکنون مصوب نشده است.

وی تلاش و تسریع جهت تصویب اوراق وقفی در بودجه سال 94 را از نمایندگان مجلس خواستار شد و اظهار داشت: احداث بیمارستان از محل فروش اوراق وقفی اقدامی پسندیده است که به دنبال حرکت مردمی و مشارکت خیرین در جهت خدمت به سلامت جامعه انجام می‌شود و بار مالی برای دولت نخواهد داشت.

گفتنی است مراسم کلنگ‌زنی این طرح با حضور نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، سرپرست استانداری مرکزی، قائم مقام رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، معاون حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه، عباس رجایی و محمد حسن آصفری نمایندگان مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و جمعی از مسئولین و خیّرین استان در مرکز آموزشی درمانی آیت‌الله خوانساری (ره) اراک انجام شد.