جمعه 31 شهريور 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/1/31 دوشنبه دستگاه پیشرفته در امور تشخیصی و درمانی سرطان بزودی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری استقرار می یابد

دبیر مجمع خیرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری (ره) اراک (سبا) گفت: با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همراهی هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک نخستین دستگاه پیشرفته در امور تشخیصی و درمانی سرطان (سی تی سیمیلاتور) خریداری شده و در آینده ای نزدیک جهت استفاده بیماران به بهره برداری می رسد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سبا، دکتر جواد فرخی افزود: دستگاه مذکور علاوه بر خدمات سی تی اسکن، دارای امکانات شبیه سازی محل و شرایط سلول سرطانی در اعضای مختلف بدن است و با این امکان تشخیصی، کادر درمانی در عرصه جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی با حساسیت و دقت بیشتر وارد عمل می شوند و به درمان بیماران خواهند پرداخت.

وی اظهار داشت: پیگیری برای تهیه این ابزار تشخیصی در سه سال گذشته آغاز شده بود که به دلیل تحریم ها با تاخیر مواجه شده بود.

دبیر مجمع خیرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری (ره) اراک (سبا) عنوان کرد: با راه اندازی این دستگاه روزانه امکان پاسخگویی به تمام نیازهای درون استانی فراهم شده و هچنین بخش بزرگی از نیاز دستگاه سی تی اسکن نیز رفع خواهد شد.

گفتنی است هم اکنون ماهانه 300 بیمار بستری سرطانی در مرکز آموزشی و درمانی ایت الله خوانساری اراک پذیرش می شود که بیماران بخش اورژانس و سرپایی آن به 600 نفر و درمانگاه تخصصی نیز 700 نفر را پوشش می دهد.

همچنین یکصد بیمار در ماه از خدمات رادیوتراپی در این مرکز بهره مند شده و خدمات گیران ماموگرافی نیز در ماه بین 250 تا 300 مورد است.

منبع: پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا مرکزی