شنبه 1 مهر 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/3/19 سه شنبه طرح توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری اراک 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طرح توسعه مرکز آموزش درمانی آیت الله خوانساری اراک در زمینی به وسعت یکهزار متر در چهار طبقه با مجموع زیربنای چهار هزار متر مربع در دست ساخت است که عملیات اجرایی اسکلت فلزی آن 70 درصد و کل طرح 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین بیمارستان آیت الله خوانساری، دکتر حسن طاهراحمدی در حاشیه بازدید از این طرح، افزود: اعتبار مورد نیاز برای ساخت و تجهیز این طرح درمانی در مجموع 250 میلیارد ریال برآورد شده و با روند رو به افزایش شناسایی و نیاز درمانی بیماران سرطانی تسریع در ساخت و بهره برداری آن ضروری است.

وی اظهار داشت: اوقاف استان مرکزی با اخذ مجوز فروش اوراق وقفی از بانک مرکزی در استان از طریق بانک عامل ملت اقدام به فروش این اوراق کرده که برآورد شده حدود شش میلیارد و 500 میلیون ریال تاکنون از این محل منابع مالی جمع آوری شده و نیاز است بسترهای واگذاری این منبع مالی به دانشگاه علوم پزشکی اراک برای تامین هزینه های طرح توسعه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری تسریع شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: مشارکت اوقاف در تامین منابع مالی این طرح اقدامی به جا و خداپسندانه است و با توجه به روند موثر پیشرفت پروژه نیاز است اقدامات قانونی در انتقال وجوه برای هزینه کرد پروژه شتاب گیرد.

وی عنوان کرد: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یکروزه خود به شهرستان تفرش تخصیص اعتبارات تجهیز این مرکز درمان تخصصی سرطان را تقبل کرد که نیاز است در این خصوص نیز تعجیل شود.

دکتر طاهراحمدی در پایان توضیح داد: طرح توسعه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور چشم انتظار تزریق منابع مالی تعهد شده و همراهی خیرین سلامت است.

گفتنی است این مرکز 64 تختخوابی در چرخه خدمات درمانی به بیماران سرطانی غرب کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است که به دلیل ضریب اشغال تخت بالای 90 درصد طرح توسعه آن در دستور کار قرار گرفته است.

شایان ذکر است در این مرکز خدمات پرتودرمانی و شیمی درمانی به بیماران سرطانی استان مرکزی و استان های همجوار ارایه می شود که با طرح توسعه جدید علاوه بر افزوده شدن 64 تخت به ظرفیت درمانی این مرکز، بخش های اورژانس سرپایی و بستری، داروخانه، جراحی و اسکن هسته ای نیز راه اندازی می شود.