شنبه 27 آبان 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/3/23 شنبه کمبود تخت بستری یکی از معضلات جدی در درمان بیماران سرطانی

رییس مجمع خیّرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک حضور ورزشکاران در این مرکز را در تقویت روحیه بیماران و تاثیرگذاری مثبت در روند بهبودی آنها بسیار موثر ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری، محمد مهدی همتی در حاشیه بازدید پیشکسوتان فوتبال کشور از این مرکز، گفت: امیدواریم با ادامه این همکاری پیام نیاز به همیاری با بیماران سرطانی بیش از پیش به گوش مردم برسد و شاهد حرکتی بزرگ در یاری رسانی به همنوعانمان باشیم.

وی عمر تشکیل مجمع خیّرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک را حدود دو سال عنوان و بیان کرد: جهت احداث فاز دوم مرکز، خیرین بسیاری اعلام آمادگی کرده اند ولی با توجه به هزینه مورد نیاز کمک بیشتری را در این خصوص احتیاج داریم.

رییس مجمع خیّرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک در ادامه خیرین این مرکز را در دو دسته عنوان کرد و گفت: بخشی از خیرین در ساخت مرکز کمک می کنند و بخشی به بیماران بدهکار که توانایی پرداخت هزینه ها را ندارند یاری می رسانند.

وی در خصوص کمک خیرین جهت ساخت فاز دوم مرکز تصریح کرد: خیرین جهت تامین بخشی از سنگ، سیمان و آجر مورد نیاز اعلام آمادگی کرده اند که باید این حمایت ها استمرار داشته باشد.

همتی ادامه داد: بیماران سرطانی به موجب تحمیل هزینه های سنگین درمانی با مشکل مواجه هستند و نبود تخت نیز به این مشکل می افزاید، براین اساس نیازمند حمایت جدی از این بیماران هستیم.

رییس مجمع خیّرین سلامت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک در پایان ناتوانی مالی بیماران را یکی از دلایل ضرورت تسریع در ساخت فاز دوم این مرکز برشمرد و بیان کرد: بیمارانی که از استان مرکزی و استان های همجوار به این مجموعه مراجعه می کنند و با کمبود تخت مواجه می شوند و توان پیگیری درمان در استان های دیگر را نیز ندارند سردرگم و درمانده می شوند به همین دلیل نیاز است که فاز دوم این مرکز با سرعت بیشتری تکمیل شود.