جمعه 31 شهريور 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/3/23 شنبه صنایع در راستای تکمیل فاز دوم مرکز آموزش درمانی آیت الله خوانساری اراک کمک کنند

نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی کمک صنایع، مردم و خیرین به اجرای طرح توسعه مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک را امری ضروری تلقی کرد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری، قاسم عزیزی در حاشیه بازدید پیشکسوتان فوتبال از مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری، کمک به کسانی که سلامتی شان را از دست داده اند به جا آوردن شکرانه سلامتی توصیف و گفت: مردم همواره پشتیبان ورزشکاران بوده اند و حضور ورزشکاران در جمع بیماران سرطانی زمینه ساز توجه بیشتر مردم به این بیماران و جلب کمک هر چه بیشتر به آنها خواهد شد.

وی این مرکز را یک مجموعه فرا استانی دانست و افزود: این مرکز بیماران سرطانی استان های همجوار را نیز تحت پوشش قرار داده که به این لحاظ نقش این مجموعه در حوزه درمانی منطقه غرب کشور حیاتی است.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، کمبود تخت در این مرکز درمانی را مانعی جهت خدمت رسانی به این بیماران ارزیابی و عنوان کرد: با 64 تخت موجود در این مجموعه نمی توان به همه بیماران متقاضی درمان، خدمات ارائه داد.

وی جذب اعتبارات ملی را جهت اجرای بخشی از طرح توسعه مرکز امری لازم دانست و بیان کرد: عزم همگانی و مشارکت دولت، مردم، خیرین و صنایع نیاز است که این طرح تکمیل شود و بتوان بیماران بیشتری را تحت پوشش قرار داد.

عزیزی در پایان به ایجاد آلودگی هوا توسط صنایع استان اشاره و اظهار کرد: صنایع جهت ایجاد اشتغال و چرخاندن چرخ اقتصاد کشور و نیز کمک به معیشت مردم مورد نیاز یک جامعه هستند، ولی با توجه به ایجاد آلودگی ناشی از صنعت و نقش آلودگی حاصله در بروز بیماری سرطان انتظار داریم صنایع جهت تکمیل فاز دوم این مرکز کمک کنند.