دوشنبه 3 مهر 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/3/23 شنبه عیادت جمعی از پیشکسوتان فوتبال ایران از بیماران سرطانی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری

جمعی از پیشکسوتان فوتبال ایران ضمن حضور در مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک از بیماران بستری در این مرکز عیادت کردند.

به گزارش رواط عمومی مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه این بازدید به آمار بالای بیماران سرطانی در استان مرکزی و سرطان به عنوان سومین عامل مرگ و میر در استان اشاره و گفت: بیش از 3500 بیمار سرطانی شناخته شده در استان مرکزی داریم که باید تحت درمان قرار گیرند.

دکتر حسن طاهر احمدی ظرفیت مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری با 64 تخت را بسیار اندک توصیف و افزود: با توجه به تعداد مراجعه کنندگان استانی و نیز استان های همجوار نیاز به بالا بردن ظرفیت داریم.

وی بیان کرد: تحمل شرایط سخت بیماری و دغدغه های همراهان به علت کمبود فضای بستری جهت درمان بسیار سخت تر خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک اعتبار لازم جهت ساخت و تجهیز فاز دوم مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری را حدود 250 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: در این خصوص کمک مردم و خیّرین را نیاز داریم تا به این طریق درمان به موقع این بیماران را شاهد باشیم و با کاهش نگرانی ها و دغدغه ها به روند بهبودی آنان کمک کنیم.

وی حضور پیشکسوتان فوتبال در این مرکز را بسیار تاثیر گذار عنوان کرد و گفت: این امر در کنار تقویت روحیه بیماران و ایجاد دلگرمی برای آنها موجب رساندن پیام بیماران سرطانی به همگان و جذب هر چه بیشتر کمک های مردمی خواهد شد.

گفتنی است مجید جلالی، سیروس دین محمدی، کورش برمک، ضیا عرب شاهی، کاظم محمودی و مهدی تاتار از جمله ورزشکارانی بودند که از این مرکز بازدید به عمل آوردند.