جمعه 31 شهريور 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/4/9 سه شنبه همایش تجلیل از خیرین سلامت استان مرکزی برگزار می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری همایش تجلیل از خیرین سلامت استان مرکزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری، دکتر حسن طاهراحمدی افزود: به منظور ارج نهادن به کمک ها و حمایت های بی دریغ خیرین سلامت استان مرکزی مقرر است همزمان با میلاد با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) طی همایشی از این عزیزان قدردانی گردد.

وی اظهار داشت: این همایش در روز پنجشنبه 11 تیرماه ساعت 17:30 الی 20:30 با حضور مسئولین ارشد استانی و خیرین سلامت در محل سالن آمفی تئاتر شهدای دانشجو واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه (سردشت) برگزار خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک یکی از اهداف برگزاری این همایش را، ایجاد ارتباط موثر بین خیرین و دانشگاه برای هدفمند کردن مشارکت‌های مردمی و شناساندن زمینه‌های مختلف برای حضور نیکوکاران در عرصه‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی و تحقیقاتی عنوان کرد.

دکتر طاهراحمدی در پایان گفت: یکی دیگر از اهداف برگزاری این همایش، برنامه‌ریزی برای شناسایی، جذب و هدایت خیرین بخش سلامت در استان مرکزی می باشد.