جمعه 3 آذر 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/4/13 شنبه برگزاری همایش تجلیل از خیرین سلامت استان مرکزی

همزمان با 15 رمضان و میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) همایش تجلیل از خیرین سلامت استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این همایش گفت: خیرین حوزه سلامت استان مرکزی سال گذشته حدود 60 میلیارد ریال در این حوزه کمک نموده اند.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: خیرین حوزه سلامت استان مرکزی از سال نخست تشکیل مجمع خیرین سلامت استان تا یک سال گذشته بالغ بر 200 میلیارد ریال در حوزه سلامت استان مرکزی کمک کرده اند.

وی اظهار داشت: علاوه بر خیرین 20 تشکل مردم نهاد فعال در حوزه سلامت نیز کمک شایانی به این حوزه کرده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه با اشاره به عقب ماندگی های حوزه سلامت کشور بیان کرد: متاسفانه در حوزه سلامت کشور شاهد عقب ماندگی های فراوانی هستیم که اگر طرح جامع ارتقاء سلامت نبود، جبرانش سالیان سال طول می کشید.

وی عنوان داشت: دولت یازدهم با بالغ بر 80 هزار میلیارد ریال بدهی حوزه بهداشت و درمان استان را از دولت دهم تحویل گرفت و این مساله چالش های زیادی را فراروری حوزه بهداشت و درمان کشور قرار داده بود.

دکتر طاهراحمدی با اشاره به اینکه اجرای برنامه تحول نظام سلامت، رمز خروج حوزه بهداشت و درمان کشور از حالت بحرانی پیش رو بود، ادامه داد: در اجرای این برنامه تاکنون 10 بسته حمایتی بهداشتی در قالب طرح ارتقاء سلامت ارائه شده است، اقداماتی که در نهایت منجر به کاهش چشمگیر پرداخت از جیب بیماران در مراکز دولتی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: با اجرای این طرح تاکنون بالغ بر 610 میلیارد ریال از هزینه های درمان مردم توسط دولت پرداخت شده است.

معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور نیز در ادامه این همایش، گفت: خیرین سلامت در پنج سال فعالیت این مجمع سه هزار و 300 مرکز درمانی در سراسر کشور ساخته اند.

سید محمد طباطبایی افزود: در حال حاضر این مجمع گسترش یافته و با 200 شعبه در سراسر کشور به منظور جذب کمک های افراد خیّر در حال فعالیت است.

وی خاطرنشان کرد: پنج هزار قطعه زمین به وسعت 13 میلیون مترمربع توسط افراد نیکوکار به مجمع هدیه شده و سال گذشته مجمع موفق شد پنج هزار و 600 میلیارد ریال سرمایه مردمی در حوزه سلامت را جذب کند.

معاون مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور گفت: هرجا مردم حضور یابند و کمک و همکاری کنند مشکلات به سهولت حل می شود، بنابراین باید از ظرفیت مردمی در فعالیت های عام المنفعه بهره گرفت.

طباطبایی در پایان بیان کرد: مجمع از افراد نیکوکار، هم انتظار کمک سخت افزاری و هم نرم افزاری دارد تا بتواند در حوزه سلامت نقش تاثیرگذاری ایفا کند.

گفتنی است در پایان این همایش از خیرین سلامت استان و تشکل های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت استان مرکزی با اهدا لوح و تندیس ویژه قدرانی شد.

شایان ذکر است اجرای سرود و تواشیح و برپایی غرفه های مجمع خیرین سلامت استان، مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، انجمن های MS، ریه، هموفیلی، صرع و آلزایمر از برنامه های جانبی این همایش بود.