چهارشنبه 29 شهريور 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/8/5 سه شنبه اهداء دستگاه 140 میلیون ریالی به مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری

دستگاه ظرفشویی صنعتی به ارزش 140 میلیون ریال با مشارکت یک خیّر خریداری و در مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک نصب شد.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیّرین مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری، رییس مجمع با بیان این خبر، افزود: شصت میلیون ریال از هزینه این دستگاه از اعتبارات مرکز و مابقی توسط بازماندگان مرحومه مقصودی تامین شده است.

محمد مهدی همتی اظهار داشت: شستشوی ظروف در دمای هشتاد و پنج درجه سانتی گراد و استریل آنها از ویژگی های این دستگاه است.

گفتنی است اهدا دستگاه اندازه گیری سدیم و پتاسیم و اهدا دو تخت بستری از سوی خیّرین از دیگر اقدامات در ماه گذشته بوده است.

شایان ذکر است مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک، تنها مرکز تشخیص و درمان بیماران سرطانی در غرب کشور است که در کنار بیماران استان مرکزی به بیماران استان های همجوار نیز ارائه خدمات می کند.