دوشنبه 3 مهر 1396
English خانه تماس با ما نقشه سایت

1394/9/4 چهارشنبه برگزرای دومین نمایشگاه تخصصی چاپ، بسته بندی، تبلیغات و بازاریابی

دومین نمایشگاه تخصصی چاپ، بسته بندی، تبلیغات و بازاریابی درمحل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی دراراک گشایش یافت. دراین نمایشگاه با حضورجمعی ازشرکت های مرتبط با چاپ اداری ودیجیتال، سی ان سی، لیزر و پرینترهای سه بعدی دستگاه های چاپ بنر وشرکت های مرتبط با بسته بندی مواد غذایی و کانون های تبلیغاتی و روزنامه عطر یاس و... بااهداف ایجاد فرصتی مناسب جهت نمایش آخرین دستاوردها وفناوری های نوین این عرصه ها وخدمات مربوطه و فراهم نمودن زمینه لازم جهت مبادلات علمی تخصصی و اقتصادی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت ا... خوانساری، غرفه خیریه ای هم در جهت اطلاع رسانی مجمع خیرین سلامت درمورخ 18/8/94 لغایت 22/8/94 همه روزه از ساعت 16 الی 21 در نمایشگاه تشکیل شد .

در پی این بازدید آقای فیلی معاون محترم استانداری مرکزی، آقای عرب مدیر روابط عمومی استانداری، آقای نخستین مدیرکل حوزه استاندار، آقای مهندس حاجی پور مدیرکل محترم سازمان صنعت معدن و تجارت استان مرکزی، آقای چراغی مدیرکل اداره پست استان مرکزی، آقای اعتمادپورمدیر روابط عمومی سازمان صنعت ومعدن وتجارت استان مرکزی، آقای آمره مدیرشرکت های صنعتی و جمعی از مدیران ومسئولین ارگان های دولتی و خصوصی از این غرفه دیدن فرمودند .

هدف از ایجاد غرفه خیرین سلامت بیمارستان آیت ا...  خوانساری اطلاع رسانی از اهداف این مجمع بوده است که اهداف این مجمع

v      کمک به درمان بیماران مبتلا به سرطان

v      طرح و توسعه فاز دوم بیمارستان