چهارشنبه 29 شهريور 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 20344
اخبار فرهنگی

کسب رتبه سوم فرهنگی توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک

پنجمین جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی کشور دوم شهریور ماه 92 در ارومیه شروع برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، این جشنواره مهمترین رویداد فرهنگی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد که سالانه برگزار و دانشجویان در رشته های مختلف فرهنگی و هنری با هم به رقابت می پردازند.

بنا بر اعلام معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک این دانشگاه رتبه سوم را در زمینه ابتکارات و دستاوردهای فرهنگی و فوق برنامه در میان 46 دانشگاه علوم پزشکی کشور کسب نمود.

دکتر مهدی مسیبی اظهار داشت: معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت متبوع با اهداء لوح تقدیر این موفقیت را مرهون تلاش ها و کوشش های دانشجویان، معاون، مدیر و کارشناسان فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ایجاد و خلق آثار بدیع فرهنگی دانست.

وی بیان کرد: کسب رتبه سوم این دانشگاه در زمینه فعالیت های فرهنگی، حاصل عملکرد یک ساله گذشته در ارتقای شاخص های فرهنگی بود که محوری ترین آنها حجاب و عفاف، کرسی های آزاداندیشی، طرح انطباق، تولید آثار فرهنگی و همچنین فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه بوده است.

شایان ذکر است نرگس حایری شایسته تقدیر در زمینه خطاطی – نسخ در این جشنواره  شد.

گفتنی است اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشگاه های علوم پزشکی کشور در 5 شهریورماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و 700 دانشجو از سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.