دوشنبه 3 مهر 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 20478
اخبار فرهنگی

دانشگاه علوم پزشکی اراک آماده میزبانی از شهدای گمنام

قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه (س)، دانشگاه علوم پزشکی اراک میزبان پیگر پاک دو تن از شهیدان گمنام دفاع مقدس می باشد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر مجید رمضانی در جلسه هماهنگی مراسم تدفین شهدا، افزود: به این منظور ستاد ویژه ای برای برنامه ریزی و اجرای برنامه های فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی اراک تشکیل شده است.

وی بیان کرد: ستاد تشکیل شده در دانشگاه شامل کمیته های اجرایی، مالی و پشتیبانی، فرهنگی و هنری، فنی و عمرانی، امنیتی و انتظامی و تبلیغات و اطلاع رسانی می باشد که این کمیته ها وظیفه دارند برای هرچه بهتر برگزار شدن این مراسم برنامه ریزی نمایند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: برگزاری مسابقه عکاسی، برپایی ایستگاه صلواتی و برگزاری مراسم مداحی در محل دفن این شهدا از برنامه های جانبی مراسم می باشد.

وی ادامه داد: با کلیه دانشگاه های استان مکاتبه صورت گرفته و اطلاع رسانی لازم جهت حضور علاقمندان در این مراسم صورت گرفته است.

علی جلالی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این جلسه به تشریح روند تفحص شهدا پرداخت و پیرامون چگونگی شناسایی شهدا توضیحاتی بیان نمود.

گفتنی است پیکر پاک 176 شهید گمنام در ایام فاطمیه در کشور تشییع و به خاک سپرده خواهد شد که استان مرکزی میزبان پیکر پاک پنج تن از این عزیزان می باشد.

شایان ذکر است کلیه اقدامات طبق دستورالعمل ارسالی از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و با انجام جلسات متعدد برنامه ریزی شده است.