جمعه 3 آذر 1396

اخبار فرهنگی
هفت گروه پزشکی به مناطق محروم و روستایی استان اعزام شدند

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی گفت:هفت گروه پزشکی به مناسبت هفته بسیج به مناطق محروم و روستایی استان اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر صابر جباری افزود:این گروه ها شامل پرستار،امدادگر و پزشک می باشند که به طور رایگان به معاینه بیماران می پردازند.

وی اضافه کرد:گروه های پزشکی این سازمان در خصوص پیشگیری از مصرف مواد مخدر،رعایت مسائل بهداشت فردی و دهان و دندان آموزش لازم را به روستائیان ارائه می دهند.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی بیان کرد:مراکز درمانی سپاه روح الله و بسیج استان مرکزی به همین مناسبت نسبت به معاینه رایگان قشرهای مختلف مردم به ویژه بسیجیان اقدام خواهند کرد.

دکتر جباری ادامه داد:پزشکان بسیجی با این اقدام انسانی و حرفه ای به ترویج فرهنگ و تفکر بسیج و خدمات رسانی به مردم می پردازند.

شایان ذکر است هدف از این اقدام ارتقای سطح بهداشت و درمان مناطق محروم و روستایی استان می باشد.

بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی, هفته بسیج, اعزام پزشک به مناطق محروم و روستایی