جمعه 31 شهريور 1396

تعداد بازديد از سايت: 65201529
اخبار فرهنگی
پیکر پاک دو شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی اراک به خاک سپرده شد

پیکر پاک سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور اقشار مختلف مردم در اراک تشییع و دو شهید در دانشگاه علوم پزشکی اراک و یک شهید در دانشگاه اراک به خاک سپرده شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، پیکر پاک این شهدا که در عملیات های والفجر 8 و مقدماتی به شهادت رسیده اند، ابتدا از میدان شهدا به سمت مصلی بیت المقدس اراک بر روی دستان مردم شهید پرور تشیع شد.

پس از عزاداری در مصلی بیت المقدس، مداحی و حضور دسته ها و هیات های مذهبی، سخنرانی و اقامه نماز جماعت پیکر دو تن از این شهدا برای خاک سپاری به مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)دانشگاه علوم پزشکی و یک تن دیگر نیز به دانشگاه اراک منتقل شد.

گفتنی است دکتر محمد حسین آیتی معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در مراسم خاکسپاری این شهیدان در دانشگاه علوم پزشکی اراک حضور یافت.

شهید گمنام, خاکسپاری