چهارشنبه 1 آذر 1396

اخبار فرهنگی

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت: شهدا با خون خود درس مقاومت را به همه آموختند

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شهدای ایران اسلامی با خون خود درس ایستادگی و مقاومت‌ را به همه جهانیان‌ آموختند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر محمد حسین آیتی در حاشیه مراسم خاکسپاری دو شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: شهدا برای رضای خدا جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و در راه اسلام و قرآن خون خود را تقدیم کردند.

وی اظهار داشت: هدف از خاکسپاری شهدا در دانشگاه ها زنده نگه داشتن روحیه شهادت در دانشجوِیان و اساتید است چرا که آنچه ما از اسلام به ارث برده‌اِیم شهادت‌طلبی، از خدا ترسیدن و از غیر خدا نترسیدن است.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: با به خاک سپردن شهدا در دانشگاه ها می توان سمبلی ساخت که هر کس وارد دانشگاه شد به یاد ایثارگری شهدا بیفتد.

دکتر آیتی در پایان ایثار و شهادت را در شمار عالی ترین مفاهیم الهی و حاصل متعالی ترین ارزش هایی دانست که می تواند جامعه انسانی را به تکامل و تعالی برساند و والاترین برکات را به آن ببخشد.

قائم مقام وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه ها باعث ایجاد فضایی معنوی در کنار تحصیل و یادگیری برای دانشجویان خواهد شد.

دکتر مجید رمضانی افزود: نام و یاد شهدا بهترین انگیزه را برای دستیابی به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایجاد می کند.

وی تصریح کرد: شهدا انسان‌های برگزیده الهی هستند که اندیشه و کردار آنان الگویی برای تمام انسان‌های آزاده خواهد بود و امروز نسل جوان و دانشگاهی نیازمند الگوگیری از شهیدان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: فرهنگ ایثار و شهادت ضامن عزت، اقتدار و معنویت جامعه است که نهادینه‌ سازی آن در جامعه امروز از ضروریات است.

وی با اشاره به تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: با تدفین این دو شهید گمنام باید همواره شهدا را شاهد و ناظری بر اعمال و کردار خود بدانیم.

دکتر رمضانی در پایان اظهار داشت: امروز شاهد بودیم مردم شهیدپرور و شهید داده استان مرکزی به ندای رهبر خود لبیک گفته و با حضوری بی نظیر در این مراسم پیکر پاک و مطهر شهدا را تشییع کردند.

گفتنی است پیکر پاک دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور اقشار مختلف مردم در اراک تشییع و در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک به خاک سپرده شد.

شایان ذکر است از دو هفته قبل از مراسم تشییع و تدفین، ستاد استقبال از شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی اراک با 6 کمیته اجرایی، مالی و پشتیبانی، فرهنگی و هنری، فنی و عمرانی، امنیتی و انتظامی و تبلیغات و اطلاع رسانی تشکیل شده بود که با همکاری و مشارکت دانشجویان و اجرای برنامه های فرهنگی و فضاسازی بسیار مطلوب در پردیس آموزشی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) حال و هوای عرفانی خاصی بر این مجتمع حاکم شده بود و برنامه های فرهنگی متنوعی با اشتیاق و انگیزه بالای دانشجویان برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی , دکتر محمد حسین آیتی , تدفین شهدای گمنام