جمعه 3 آذر 1396

اخبار فرهنگی

همزمان با مراسم سالگرد حماسه آزادساری خرمشهر؛ مراسم اربعین شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

مراسم اربعین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی اراک همزمان با مراسم سالگرد حماسه آزادساری خرمشهر، در جوار قبور مطهر شهدا واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، این مراسم با حضور مدیران، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک همراه با مدیحه سرایی، قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا و بیان خاطره توسط یکی از اعضای سابق گروه تفحص شهدا برگزار شد.

سعید وفایی از اعضای سابق گروه تفحص شهدا در این مراسم، گفت: شهدا تاریخ زنده و سرمایه های نظام هستند که زحمات و ایثار آنان در راه ارزش های دینی باید ارج گذاشته شود.

وی افزود: وظیفه امروز مردم در قبال پاسداشت خون شهدا حضور پرشور در پای صندوق های رای و انتخاب خادمان ولایتمدار ، متخصص و کارآمد است.

وفایی اظهار کرد: شور حسینی که با آمدن پیکر پاک شهدا به شهرها در بین مردم شکل می گیرد نشان دهنده این است که این شهدا بعد از شهادت نیز از خدمت رسانی به نظام و انقلاب دست برنداشته اند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس در پایان گفت: این ایثار و فداکاری شهدا باید با تمام توان از جانب مسئولین و مردم ارج نهاده شود.

شایان ذکر است پیکر پاک دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور اقشار مختلف مردم در اراک تشییع و در دانشگاه علوم پزشکی اراک به خاک سپرده شد.

شهدای گمنام, اربعین شهدای گمنام, دانشگاه علوم پزشکی اراک, حماسه آزادسازی خرمشهر