يكشنبه 2 مهر 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 20473
اخبار فرهنگی
در آستانه سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)؛ آماده باش اورژانس استان مرکزی در زادگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان مرکزی گفت: در آستانه سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، اورژانس استان مرکزی در آماده باش کامل می باشد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر قنبر فراهانی افزود: برای خدمت رسانی به زائران مرقد امام (ره)، 23 دستگاه آمبولانس، 23 نفر پرستار و تکنسین، 23 نفر راننده امدادگر، 12 نفر کارشناس بهداشت محیط و 4 نفر پزشک آماده می باشند.

وی اظهار داشت: همچنین در شهرستان خمین زادگاه امام (ره) نیز درمانگاه سیار با تمامی امکانات و تجهیزات مورد نیاز در ورودی بیت تدارک دیده شده که به مراجعین خدمات ارایه دهد؛ همچنین بیمارستان و اورژانس نیز در آماده باش به سر می برند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان مرکزی بیان کرد: یک بیمارستان صحرایی چهار تخته با تمامی تجهیزات و لوازم مورد نیاز و پزشک و دارو نیز در محل مرقد امام خمینی (ره) برپا و آماده خدمت رسانی به مراجعین می باشد.

دکتر قنبری در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک با تمام توان آماده سرویس دهی به زائران عبوری از جاده های استان برای حضور در مرقد مطهر امام راحل(ره) می باشد.

شایان ذکر است هر ساله تعداد کثیری از زائران جهت شرکت در مراسم ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران به محل بیت قدیمی ایشان واقع در شهرستان خمین سفر می کنند.

سالگرد رحلت امام (ره), بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی, امام خمینی (ره)