دوشنبه 3 مهر 1396

تعداد بازديد اين صفحه: 20479
اخبار فرهنگی
اعلام ساعت کاری واحدهای تابعه دانشگاه در ماه مبارک رمضان

با توجه به مصوبه مورخ 19/4/92 هیات رییسه دانشگاه و با عنایت به بخشنامه ارسالی از سوی استانداری مرکزی ساعت کار در ماه مبارک رمضان به شرح ذیل اعلام می گردد:

1- ساعت کار واحدهای اداری تحت پوشش دانشگاه در سطح شهر اراک که مشمول تعطیلی پنج شنبه ها می باشند از ساعت 8 الی 13:30 می باشد.

2-ساعت کار واحدهای اداری تحت پوشش دانشگاه در کل استان که مشمول تعطیلی پنج شنبه ها نمی باشند بر اساس دستورالعمل شماره 30619 مورخ 19/4/92 استانداری مرکزی از ساعت 8:30 الی 13 و در روزهای پنج شنبه از 8:30 الی 12 می باشد.

تبصره: در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک ساعت کاری با یکساعت تاخیر آغاز می گردد.

توجه:

-          کلیه واحدهای بیمارستانی و درمانی غیر اداری ملزم به ارایه خدمات طبق روال قبل می باشند.

-          کلیه مراکز بهداشتی درمانی مجری برنامه های پزشک خانواده در ساعات غیراداری و روزهای تعطیل مطابق دستورالعمل، بصورت بیتوته و شیفت کاری پزشکان خانواده عمل نمایند.

-          برنامه ریزی ایاب و ذهاب کارکنان بگونه ای تنظیم گردد که راس ساعت مقرر در محل کار حضور داشته و در پایان نیز راس ساعت معین محل کار خود را ترک نمایند.

-          کسری کار ناشی از اجرای مصوبه هیات محترم وزیران، با رعایت سقف مقرر در قانون (44 ساعت در هفته) می بایست از طریق دور کاری جبران شود.