چهارشنبه 29 شهريور 1396

اين زيرپورتال امروز: 1904
اخبار آموزشی پژوهشی
دکتر قاسم مسیبی اولین استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مسیر توسعه و ارتقاء

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقاء یافت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با بیان این مطلب افزود: دکتر قاسم مسیبی با کسب 05/164 امتیاز به عنوان اولین عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مرتبه استادی ارتقاء یافت.

وی اظهار داشت: همچنین پرونده سه عضو دیگر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در هیات ممیزه مرکزی مطرح و با ارتقاء ایشان از رتبه استادیاری به دانشیاری موافقت شد.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: دکتر پارسا یوسفی چایجان با کسب 67/148 امتیاز، دکتر محمدرضا دارابی با کسب 2/126 امتیاز و دکتر علی سیروس با کسب 4/125 امتیاز به رتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

شایان ذکر است در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی اراک 213 عضو هیات علمی دارد که از این تعداد یک نفر استاد، 15 نفر دانشیار، 137 نفر استادیار و 60 نفر مربی می باشند.

ارتقاء اعضای هیات علمی, استاد تمام, دانشیار, استادیار, مربی