شنبه 27 آبان 1396

اخبار آموزشی پژوهشی
صدور مجوز راه اندازی دوره دستیاری رشته تخصصی روانپزشکی در بیمارستان امیرکبیر

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس رای صادره در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با راه اندازی دوره دستیاری رشته تخصصی روانپزشکی در بیمارستان امیر کبیر اراک موافقت بعمل آمد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی افزود: بازدید هیات ارزشیابی رشته تخصصی روانپزشکی در خردادماه سالجاری از بیمارستان امیرکبیر اراک انجام شد و نقاط قوت و ضعف آن مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: انگیزه قوی و میزان فعالیت کافی اعضای هیات علمی، آماده سازی زیرساخت های مناسب جهت استقرار این رشته، رفع اشکالات مطرح شده در بازدید قبلی، انتقال به موقع بخش های روانپزشکی و واحدها به بیمارستان عمومی، برنامه ریزی آموزشی مدون نسبتاً کافی و پشتیبانی رییس و سایر مسئولین دانشگاه به عنوان نقاط قوت در این بازدید عنوان شد.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: در بازدید هیات ارزشیابی، لزوم گسترش فضای فیزیکی مربوط به بخش های بستری، لزوم تخصیص یک اتاق جهت پذیرش و معاینه بیماران در بدو ورود و لزوم تقویت فعالیت های پژوهشی و انتشاراتی اعضای هیات علمی از جمله مواردی بود که باید مورد توجه قرار گرفته و برطرف گردد.

گفتنی است در مجوز صادره با ظرفیت پذیرش 3 دستیار موافقت بعمل آمده است.
شایان ذکر است با اخذ مجوز فوق مجموع رشته های دستیاری دانشگاه علوم پزشکی اراک به 11 رشته رسید.

دوره دستیاری رشته تخصصی روانپزشکی , هیات ارزشیابی, بیمارستان امیرکبیر اراک