جمعه 3 آذر 1396

سمینارها
استاد ایرانی مرکز تحقیقات وزارت بهداشت آمریکا: همایش بروسلوز در اراک می تواند مبنای ریشه کنی این بیماری در ایران باشد استاد ایرانی سرطان شناسی و ژنتیک انسانی مرکز تحقیقات وزارت بهداشت آمریکا گفت:حضور جدی و فعالانه متخصصان بیماری های عفونی و ارایه مقالات ارزشمند در سطح بسیار بالای علمی در این همایش می تواند مبنای ریشه کنی بیماری بروسلوز در ایران قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر ناصر پارسا در همایش کشوری بروسلوز در اراک،با بیان این مطلب افزود:انسجام بخشی به مقالات ارایه شده و پیگیری یافته های علمی جدید در این همایش،قادر است وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی را در ریشه کنی بیماری بروسلوز یاری نماید.

وی ادامه داد:متخصصان بیماری های عفونی باید احتمالات جهش زایی ژنتیکی عامل بیماری بروسلوز در 50 سال گذشته را مورد بررسی قرار دهند تا تشخیص و درمان و در نهایت ریشه کنی این بیماری تسهیل گردد.

وی تاکید کرد:ریشه کنی بروسلوز امری یافتنی است و نباید زمان آن بیش از این طولانی شود.

استاد ایرانی سرطان شناسی و ژنتیک انسانی مرکز تحقیقات وزارت بهداشت آمریکا بر ضرورت فرهنگ سازی و آموزش عمومی بویژه برای دامداران کشور در رابطه با این بیماری تاکید کرد و گفت:تلاش مجموعه های علمی و دانشگاهی کشور در این راستا باید همسو و جهت دار باشد تا مسیر رسیدن به هدف نهایی تسهیل گردد.

وی با اشاره به سطح بالای علمی این همایش ضمن تقدیر از تلاش مجموعه دست اندرکاران برگزاری این همایش بر ضرورت برگزاری سالانه همایش در استان مرکزی یا سایر استانهای کشور تاکید نمود.

دکتر پارسا در پایان گفت:اگر این همایش ها استمرار داشته باشد و متخصصان امر بتوانند در کنار هم قرار گیرند هم افزایی علمی کشور را بدنبال خواهد داشت و می توان امیدوار بود که بیماری بروسلوز طی 10 سال آینده در کشور ریشه کن شود.

شایان ذکر است دکتر ناصر پارسا که هم اینک 56 سالگی را سپری می کند متولد شهر بروجرد است که 35 سال از عمر خود را در مراکز علمی و وزارت بهداشت آمریکا گذرانده و همواره نتایج یافته ها و تجربیات علمی خود را در سمینارهای علمی داخلی در اختیار متخصصان ایرانی قرار داه است.

گفتنی است دکتر پارسا در حاشیه همایش دو روزه بروسلوز در اراک چند تن از بیماران را بصورت رایگان ویزیت نمود.

همایش سراسری بروسلوز (تب مالت)