جمعه 31 شهريور 1396

تعداد بازديد از سايت: 65201433
همایش ها
برگزاری همایش تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک

طی مراسمی با حضور قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و دیگر مسئولین دانشگاه از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این همایش گفت: توسعه پژوهش های کاربردی در حوزه سلامت سرمایه با ارزشی برای استان مرکزی است.

دکتر مجید رمضانی افزود: نیروی انسانی سالم، محور توسعه پایدار است و سیاستگذاری پژوهشی در شناخت تهدیدها و ارتقای شاخص های سلامت استان ضروری است.

وی اظهار کرد: هدفگذاری برنامه های سلامت استان بر مبنای تحقیقات استوار شده و اعضای هیات علمی و دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی این مهم را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: ایجاد و گسترش مراکز تحقیقات کاربردی سلامت و پایگاه های تندرستی به عنوان راهبرد مهم در برنامه های سلامت این استان است.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این همایش گفت: بر اساس ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رتبه پژوهشی این دانشگاه امسال در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارتقا یافته است.

دکتر سعید چنگیزی آشتیانی افزود: این دانشگاه سال گذشته در جایگاه شانزدهم پژوهش دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار داشت که با تلاش های انجام شده به مقام چهاردهم ارتقا یافته است.

وی بیان کرد: امسال 190 عنوان موضوعی پژوهش در حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک در حال انجام است.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به تعداد مقالات تولیدی و رشد آن در سال 91 نسبت به سال 90 نیز بیان کرد: در زمینه مقالات داخلی سال 90 تعداد 126 مقاله داشتیم که طی 8 ماهه اول سالجاری این تعداد به 75 مقاله رسیده است.

وی بیان کرد: در زمینه مقالات خارجی نیز سال گذشته 58 مقاله داشتیم که در 8 ماهه نخست سالجاری با 32 درصد رشد به 77 مقاله رسیده ایم.

دکتر آشتیانی در پایان اظهار داشت: در راستای درج مقالات ISI نیز سال گذشته 46 مقاله به چاپ رسیده است که این تعداد در 8 ماهه نخست سال جاری با 41 درصد رشد به 65 مقاله رسیده است.

شایان ذکر است در این همایش از 18 پژوهشگر ممتاز و برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه هیات علمی، کارشناسی و دانشجویی تقدیر شد.

همایش تجلیل از پژوهشگران برتر, دانشگاه علوم پزشکی اراک, قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک, دکتر مجید رمضانی, معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک