دوشنبه 29 آبان 1396

شبکه بهداشت و درمان ساوه

اقدامات ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده در شهرستان ساوه تشریح شد رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوه فعالیت های ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده در شهرستان ساوه را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر حبیب ا... رضایی گفت:اولین جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده در شهرستان ساوه در محل فرمانداری برگزار و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ گردید.

وی ادامه داد:جلسه توجیهی آموزشی برای کاردانان و ماماهای بهبر مراکز روستایی و جلسه توجیهی آموزشی برای کلیه کارشناسان ستادی،اداری شبکه و مرکز بهداشت نیز برگزار گردیده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوه افزود:همچنین جلسه توجیهی ویژه روسای بیمارستان ها و مدیران اداری و دفاتر پرستاری بیمارستان ها و دو جلسه توجیهی آموزشی نیز ویژه پزشکان عمومی شاغل در شهرستان (دارای مطب و یا شاغل در شرکت ها) برگزار شده است.

وی اظهار داشت:مکاتبه ای نیز با اداره مخابرات شهرستان در خصوص اختصاص شماره تلفن 4 رقمی صورت گرفته است.

دکتر رضایی در پایان برگزاری جلسات توجیهی ویژه کارکنان بیمارستان تخصصی زنان و زایمان 17 شهریور و مسئولین درمانگاه های خصوصی سطح شهر را از دیگر اقدامات ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده در شهرستان ساوه عنوان کرد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
برنامه پزشک خانواده, ستاد اجرایی شهرستان, رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوه, دکتر حبیب ا... رضایی