دوشنبه 29 آبان 1396

شبکه بهداشت و درمان ساوه
زندگی مسالمت آمیز 17 کرم در گوش کشاورز زرندیه ای زندگی تعداد زیادی کرم در ورودی کانال گوش خارجی یک کشاورز بر اثر تخم گذاری نوعی مگس وی را دچار درد گوش کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،کشاورز 55 ساله ای که از ساکنین یکی از روستاهای شهرستان زرندیه بود به علت شکایت از درد گوش به مرکز بهداشتی درمانی شهید مصطفی خمینی (ره) شهرستان ساوه مراجعه نموده و در معاینات صورت گرفته توسط پزشک مرکز،تعداد زیادی کرم در ورودی کانال گوش خارجی مشاهده گردید.

با بررسی های صورت گرفته مشخص شد که این کرم ها توسط تخم گذاری نوعی مگس که از چندین ماه قبل در قسمت گوش خارجی کشاورز لانه کرده،علت درد گوش این کشاورز می باشد.

با تلاش پزشک مرکز تعداد 17 کرم از گوش بیمار خارج گردید و بیمار جهت تکمیل و ادامه درمان به متخصص گوش و حلق و بینی ارجاع داده شد.

منبع: روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوه
کشاورز زرندیه ای, زندگی کرم در گوش