دوشنبه 3 مهر 1396

شبکه بهداشت و درمان ساوه

مرکز سی تی اسکن ساوه به بهره برداری رسید

طی مراسمی با حضور نماینده مردم شریف شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاون استاندار و سایر مسئولین شهرستانی مرکز سی تی اسکن بیمارستان شهید مدرس ساوه به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، این دستگاه در فضایی به متراژ 100 مترمربع نصب گردیده و جهت خرید و نصب آن مبلغی بالغ بر 10 میلیارد ریال هزینه شده است که 30 درصد آن توسط خيّر و مابقی از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی اراک تأمین شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوه در این رابطه گفت: ارائه خدمات درمانی مطلوب به بیماران همواره از دغدغه‌های اصلی مسوولان بهداشت و درمان است که در سال‌های اخیر شاهد تحولات خوبی در این بخش بوده‌ایم.

دکتر حبیب الله رضایی افزود: با راه اندازی این دستگاه دیگر نیازی به اعزام بیماران برای انجام خدمات تصویربرداری پزشکی به سایر شهرستان ها نیست و متخصصان رادیولوژی در این مرکز به بیماران نیازمند خدمات ارائه می کنند.

شایان ذکر است این دستگاه از نوع توشیبا 4 اسلایس می باشد.

مرکز سی تی اسکن بیمارستان شهید مدرس ساوه