دوشنبه 29 آبان 1396

شبکه بهداشت و درمان آشتیان

با حضور قائم مقام وزیر بهداشت در استان مرکزی و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ کلنگ احداث مرکز دیالیز شهرستان آشتیان به زمین خورد به کمک خیرین شهرستان آشتیان و با حضور دکتر مجید رمضانی،قائم مقام وزیر بهداشت و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک،کلنگ احداث مرکز دیالیز شهرستان آشتیان و چند پروژه بهداشتی درمانی دیگر به زمین خورد.

به گزارش وب دا مرکزی،دکتر مجید رمضانی در مراسم کلنگ زنی ضمن تقدیر از خیرین این شهرستان گفت:خیرین انسان های بزرگی هستند که سهم عمده ای در ساخت و سازها دارند و امیدواریم ظرف مدت یک سال آینده شاهد افتتاح و بهره برداری از مرکز دیالیز بیمارستان امام سجاد(ع) آشتیان و حضور بهترین متخصصین در این مرکز باشیم.

وی اظهار داشت:این پروژه در زمینی به مساحت 900 مترمربع و در سه طبقه احداث خواهد شد و تاکنون سه میلیارد ریال کمک نقدی از سوی خیرین برای احداث آن اعطا شده است.

دکتر رمضانی افزود:همچنین دو میلیارد و 700 میلیون ریال از سوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک برای تجهیز این مرکز تخصیص می یابد.

شایان ذکر است افتتاح بخش چشم پزشکی و بینایی سنجی بیمارستان امام سجاد(ع) و سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان آشتیان از دیگر پروژه های افتتاح شده با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بود.