دوشنبه 3 مهر 1396

شبکه بهداشت و درمان دلیجان

افتتاح پروژه خانه پزشکان در شهرستان های خمین و دلیجان استان مرکزی در پنجمین روز از دهه فجر،مراسم بهره برداری و افتتاح چهار واحد منزل مسکونی پزشکان دلیجان،با حضور جمعی از مسوولین استان،در بیمارستان امام صادق(ع) این شهرستان برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی،رییس شبکه بهداشت دلیجان با اعلام این خبر گفت:این چهار واحد ساختمان در ابعاد 260 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 750 میلیون ریال،توسط فرد خیری به نام محمد نجفی و جمعی از خیرین به بهره برداری رسید.

محمدرضا ذوالفقاری افزود:عملیات اجرایی این واحدهای مسکونی از سال گذشته آغاز شده و هم اکنون به بهره برداری رسیده است.

وی اظهار داشت:این واحدها جهت اسکان و استراحت پزشکان در موقع شیفت بیمارستانی مورد استفاده قرار خواهد گرفت؛همچنین عملیات اجرایی یک باب خانه پزشک نیز با حضور جمعی از مسوولین در شهر قورچی باشی خمین آغاز شد.

رییس شبکه بهداشت خمین با بیان اینکه ساخت این خانه بهداشت 500 میلیون ریال هزینه دارد،بیان داشت:اعتبار این پروژه عمرانی از اعتبارات شهرستانی و دانشگاه علوم پزشکی اراک تامین خواهد شد.

اکبر باقری زیربنای این پروژه عمرانی را 100 متر مربع عنوان کرد و گفت:به دلیل اینکه مرکز بهداشت شهر قورچی باشی فاقد محلی برای اسکان پزشکان بوده از این مرکز پاره وقت استفاده می شد،ولی با ساخت این پروژه عمرانی،مردم این شهر به طور شبانه روزی از مزایای حضور پزشک برخوردار خواهند شد.