شنبه 27 آبان 1396

شبکه بهداشت و درمان تفرش

برگزاری مراسم تجلیل از فعالان حوزه سلامت شهرستان تفرش طی مراسمی با حضور قائم مقام وزیر بهداشت در استان و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی از فعالان حوزه بهداشت و درمان شهرستان تفرش تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،در این مراسم خیرین سلامت شهرستان تفرش،نمایندگان دستگاه های مرتبط با حوزه بهداشت و درمان،پرستاران و ماماهای شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان،دندانپزشکان بخش دولتی و خصوصی و پرسنل شبکه حضور داشتند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تفرش در این مراسم خلاصه ای از گزارش عملکرد شبکه را ارایه داد.

دکتر اردلان زیلابی در ادامه گفت:این شبکه با ساماندهی خیرین سلامت،موفق به جذب 500 میلیون ریال از محل کمک خیرین جهت تجهیز وسایل در بیمارستان والفجر شده است.

شایان ذکر است در پایان این مراسم طی حرکتی خودجوش و مردمی از طرف مردم شهرستان و کانون بازنشستگان تفرش از خانم دکتر کریمی زند که بیش از 10 سال در شهرستان تفرش در حال خدمت رسانی می باشند،تجلیل شد.

منبع: روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک