دوشنبه 29 آبان 1396

اخبار سلامت
طی سه ماهه اول سالجاری در مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری انجام شد؛ پرداخت سه میلیارد ریال کمک به بیماران سرطانی در قالب مددکاری دارو و درمان

رییس مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک گفت: سه میلیارد و 66 میلیون ریال کمک هزینه دارو و درمان در سه ماه نخست امسال به بیماران سرطانی مراجعه کننده به این مرکز پرداخت شده است.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد فرخی افزود: این میزان مددکاری در قالب اعتبارات قطب درمان سرطان به ازای نسخ دارویی بیماران و در حوزه درمان سرپایی و بستری با هدف جبران بخشی از هزینه های سنگین این بیماری پرداخت شده است.

وی ادامه داد: یک هزار و 447 بیمار بستری و سرپایی در این مدت از مزایای مددکاری درمانی این بیمارستان بهره مند شده اند.

رییس مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک خاطرنشان کرد: 994 میلیون و 299 هزار ریال از مبالغ پرداختی مددکاری برای دارو و بقیه کمک هزینه به بیماران بستری و شیمی درمانی بوده است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری 748 بیمار بستری، 700 بیمار شیمی درمانی سرپایی، 202 بیمار رادیوتراپی و 615 بیمار سرطانی در درمانگاه این مرکز درمانی خدمات دریافت نموده اند.

دکتر فرخی یادآور شد: با توجه به اخذ مجوز جهت طرح توسعه این مرکز از مبادی ذیربط، کمک خیران برای تسریع در عملیات اجرایی آن امری ضروری است.

رییس مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک در پایان گفت: طرح توسعه مرکز در چهار طبقه ساخته خواهد شد و شامل بخش های اورژانس، خدمات سرپایی، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی پزشکان و مرکز تحقیقات سرطان خواهد بود.

شایان ذکر است مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک در سال 86 با 64 تخت مصوب و صرف هزینه تعمیر و تجهیز 10 میلیارد ریالی، به بهره برداری رسید.

گفتنی است این مرکز با 140 نفر پرسنل درمانی به عنوان کانون خدمات پرتودرمانی غرب کشور ارائه سرویس می کند که با افزایش روز افزون تقاضا، نیاز به امکانات بیشتر کاملاً احساس می شود.

پرداخت, بیماران سرطانی, مددکاری