يكشنبه 2 مهر 1396

اخبار سلامت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ دانشجویان باید بر جریانات سیاسی تاثیرگذار باشند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سالم نگه داشتن فضای دانشگاه یکی از وظایف دانشجویان و مدیریت فرهنگی دانشگاه است؛ دانشجویان باید بر جریانات سیاسی تاثیرگذار باشند نه اینکه از آنان تاثیر پذیرند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در جلسه تکریم و معارفه مدیر تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه دانشگاه، افزود: نباید اجازه دهیم مغزها و نخبگان علمی کشورمان به واسطه تبعیض، بی عدالتی و ذهنیت منفی فراری شوند.

وی اظهار داشت: در شرایط فعلی هر کمکی به دانشگاه شود کمک به نظام، کمک به ارزش ها و حفظ خون شهدا است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: هرگز تودیع یک فرد به منزله این نیست که فرد در وظایف خود کوتاهی کرده است؛ گاهی لازم است نیروها جابجا شوند و از توانمندی های افراد در جایگاه های جدید استفاده شده و تجارب در تمامی بخش ها توزیع گردد.

دکتر طاهراحمدی در پایان عنوان کرد: بدلیل اینکه اکثر دانشجویان ما دختر می باشند مقرر شد در راستای ارتباط بیشتر و موثرتر با دانشجویان یکی از مدیریت های حوزه فرهنگی دانشجویی را به یکی از مدیران خانم، پرتوان و پرتلاش اختصاص دهیم.

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در ادامه این جلسه گفت: دانشگاه برای دانشجویان محل کسب آگاهی سیاسی است؛ دانشجویان باید آگاهی داشته باشند ولی سیاست زده نشوند.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد عاملی افزود: آگاهی سیاسی حق مسلم همه ماست؛ ما باید جلسات سیاسی در مسیر کارهای فرهنگی را تقویت کنیم.

وی اظهار داشت: عرصه فرهنگی، عرصه خطیری است؛ کار فرهنگی کردن با لباس فرهنگی پوشیدن متفاوت است.

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: مسئولین فرهنگی دانشگاه باید سعی کنند کارها و فعالیت های فرهنگی را با توجه به مسائل اقتصادی دانشگاه طرح ریزی و پیگیری کنند.

شایان ذکر است در پایان این جلسه با اهدای لوح و هدایا از دکتر صابر جباری فاروجی تقدیر و دکتر زهره عنبری با حکم معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به عنوان سرپرست مدیریت تعالی فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه دانشگاه معرفی شد.

دانشجویان, جریانات سیاسی