جمعه 31 شهريور 1396

تعداد بازديد از سايت: 65201506
اخبار سلامت
دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت؛ میانگین پرداختی از جیب مردم از 37 درصد به حدود 8 درصد کاهش یافته است

دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت گفت: در راستای اجرای این برنامه میانگین پرداختی هزینه از جیب مردم در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های دولتی از 37 درصد به حدود 8 درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر محمد حاجی آقاجانی در بازدید از مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) اراک با بیان این مطلب افزود: مهمترین مشکلات دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز آموزشی درمانی سطح کشور در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت مشکلات اعتباری و ساختار فیزیکی است.

وی اظهار داشت: حل تمام این مشکلات نیز به سرعت و ضربتی امکان پذیر نیست و نیازمند به گذشت زمان و هزینه کرد دارد.

دبیر ستاد کشوری برنامه تحول نظام سلامت در خصوص مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) اراک نیز گفت: این مرکز درمانی فرسوده و با عمر متوسط 60 سال است که در حال حاضر با توجه به اینکه در قالب برنامه تحول نظام سلامت کاهش هزینه های درمانی مراجعین مدنظر است، نمی توان از اعتبارات این برنامه برای نوسازی آن هزینه کرد و این امر مستلزم اقدامات مدیریتی دیگر می باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت در 300 شهر کشور زمینه مقیم شدن پزشکان متخصص و فوق تخصص مهیا شده است و 3 هزار پزشک متخصص در طرح ماندگاری مناطق محروم ثبت نام کرده اند.

دکتر آقاجانی در پایان گفت: در حال حاضر بیش از 800 پزشک متخصص در بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی سطح کشور مقیم هستند.

گفتنی است شهروندان می توانند جهت اعلام نارضایتی از اجرای این برنامه در بیمارستان ها با شماره 1590 یا سامانه پیامک 20001590 تماس حاصل نمایند.