يكشنبه 2 مهر 1396

اخبار سلامت

خبرنگاران حوزه سلامت استان مرکزی تجلیل شدند

طی مراسمی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، مدیرکل و معاونین صدا و سیمای استان مرکزی، از پیشکسوتان و اصحاب رسانه حوزه سلامت استان تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این مراسم گفت: رسانه ها باید با نقد منصفانه چالش های فرا روی بخش بهداشت و درمان را مطرح و زمینه حل این مشکلات را در استان فراهم کنند.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: خبرنگاران بازوان توانمند ما در حوزه سلامت اند و مجموعه بهداشت و درمان استان از این توانمندی در جهت رفع مشکلات بخش سلامت استان کمک می گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت مشارکت رسانه ها در حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی، اظهار داشت: مشکلات فرا روی بخش سلامت در استان مرکزی حل نمی شود، مگر با حضور و مشارکت جدی رسانه ها و خبرنگاران آنها در کنار مسئولان این بخش که امید است بیش از پیش محقق شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: خبرنگاران با حضور به موقع و نگاه تیزبینانه خویش در جامعه نقش مهمی در ترویج فرهنگ سلامت، فرهنگ اقتصاد، فرهنگ اجتماعی و ... دارند و شغل خبرنگاری تجسم دلسوزی، وظیفه شناسی و امانت داری در کار است.

وی به مظلومیت حرفه خبرنگاری و خبرنگاران اشاره کرد و عنوان کرد: مظلومیت کار خبرنگاری در جبهه های جنگ برهمگان مشهود بود، چرا که فعالین این عرصه خبری در کنار امدادرسانان بدون در اختیار داشتن سلاح دوشادوش رزمندگان به دفاع می پرداختند.

دکتر طاهراحمدی ادامه داد: حوزه سلامت استان مرکزی در سال های قبل مورد بی مهری بوده و برای ترمیم جراحات و نواقص متعدد، نیازمند یاری رسانه ها می باشد.

وی گفت: در تمام دنیا پاشنه آشیل دولتمردان در حوزه امنیت و سلامت است که هر دو بخش ابعاد وسیعی دارند و نیازمند مشارکت جمعی و راهبرد قوی در تامین اهداف هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک جزو بدهکارترین دانشگاه ها کشور است و این در حالیست که فرسودگی اغلب فضاهای درمانی و تجهیزات پزشکی نیز بار مضاعفی در این بخش به دانشگاه تحمیل می کند و می طلبد که به مدد رسانه ها مشکلات سلامت استان در حد فراستانی و ملی برجسته سازی شود.

وی اظهار کرد: حوزه سلامت استان مرکزی، اطلاع رسانی شفاف، بیان بی پرده واقعیت ها و نواقص بهداشتی و درمانی را به مردم و مسوولان وظیفه خود می داند و از ابزار نقد سازنده خبرنگاران با آغوش باز استقبال می کند.

دکتر طاهراحمدی در پایان توضیح داد: بازسازی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) اراک به عنوان مطالبه مهم حوزه سلامت استان نیازمند همراهی همه سطوح مدیریتی، مشارکت مردمی و فضاسازی رسانه ای است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در ادامه این مراسم گفت: نقد منصفانه مطبوعات، گنجی عظیم است که انتظار می رود با چشمان تیزبین، تفکر باز و ماهیت کاری اصحاب رسانه بیشترین بهره آن در حوزه سلامت هویدا شود.
دکتر حسین سرمدیان افزود: حوزه سلامت و برنامه بسته هفتگانه خدمتی تحول راهی است که با رصد مستمر و پیشنهادات سازنده به سرمنزل مقصود می رسد و مجموعه مسوولان بهداشتی و درمانی استان برای شنیدن نکات مثبت و منفی آن آمادگی کامل دارند.

وی اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی استان مرکزی آلاینده های محیطی است که در سال های گذشته به دلیل نبود مطالعات علمی امکان اثرگذاری و نقش آن در بیماری ها و حوزه سلامت وجود نداشت اما به تازگی فصل مطالعات آن کلید خورده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان بیان کرد: در رایزنی با واحد پژوهش وزارت بهداشت و درمان اعتبارات این تحقیق نهایی شده و با تشکیل کمیته راهبردی و حضور کارشناسان دستگاه های مختلف اجرایی قرار است که در حوزه آلاینده های آب، هوا و خاک پژوهش شده و آثار و عوامل خطر آن به صورت مستند استخراج شود.

مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی نیز در این نشست گفت: رسانه های جمعی در حوزه نوشتاری، شنیداری و دیداری حلقه مکمل یکدیگر هستند و رسانه ملی از دیدگاه کارشناسی خبرنگاران به عنوان نخبگان فکری جامعه در پیگیری مسایل استان استقبال می کند.

حمید قربانی جم افزود: رسانه های جمعی استان بر سر سلامت مردم با هیچ مسوول و یا دستگاه اجرایی تعارف ندارند و رصد مسایل سلامت را تنها منوط به دانشگاه علوم پزشکی نمی دانند.

در ادامه این نشست مدیران مسوول رسانه های محلی، پیشکسوتان، خبرنگاران و عکاسان خبری رسانه های استان دیدگاه های خود را در خصوص حوزه سلامت مطرح کردند.

گفتنی است در پایان این مراسم از اصحاب رسانه حوزه سلامت استان مرکزی تجلیل شد.