شنبه 27 آبان 1396

اخبار سلامت

جراحی موفق شکستگی مهره توراسیک در اراک بیمار را از فلج قطعی نجات داد

نخستین بار در اراک انجام جراحی نادر شکستگی مهره توراسیک در مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) اراک یک بیمار را از فلج قطعی نجات داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سر تیم این جراحی و متخصص مغز و اعصاب در اینباره گفت: این جراحی بر روی یک بیمار مرد 30 ساله که بر اثر تصادف دچار خردشدگی گسترده در مهره های T6و T7 شده بود، انجام شد.

دکتر محسن دالوندی با بیان اینکه اعصاب نخاعی این بیمار در حین عمل با حساسیت و ظرافت محافظت شده، افزود: ناحیه آسیب دیده بسیار حساس بوده و با کوچکترین اشتباه منجر به فلج بیمار می شد، اما در این جراحی با دو شکاف مجزا و عمل در دو ناحیه پشتی و قفسه سینه به صورت همزمان، دامنه آسیب در مهره های پشت مهار شده و پروتز جایگزین با موفقیت و با حفظ اعصاب حرکتی نصب شده است.

وی بیان کرد: پیش از این اعمال جراحی در خردشدگی مهره های پشت با آسیب شدید نخاعی در اراک انجام می شد، ولی ضریب بازگشت اعصاب حرکتی وجود نداشت.

دکتر دالوندی بیان کرد: با توجه به وسعت آسیب در مهره های پشتی بیمار این عمل قریب 9 ساعت به طول انجامید.
وی یادآور شد: هم اینک حال عمومی این بیمار رضایت بخش است.

گفتنی است این بیمار به نام " اسماعیل پرطراوت " در هجدهم مردادماه امسال بر اثر سانحه رانندگی در مسیر دورود به اراک با مصدومیت شدید از ناحیه کمر مواجه شده بود.