جمعه 3 آذر 1396

معاونت بهداشتی
برنامه پزشک خانواده در عدالت خدمات درمانی و بهبود خدمات تخصصی آثار مستقیم دارد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت:برنامه پزشک خانواده در عدالت خدمات درمانی و بهبود خدمات تخصصی و کیفی کلینیکی و درمانی آثار مستقیم دارد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر بابک عشرتی افزود:آحاد مردم و بدنه درمان کشور با مشارکت فعالانه برنامه پزشک خانواده،بستر رفع چالش ها و باروری آن را مهیا کنند.

وی اظهار داشت:تشکیل صندوق واحد بیمه ای رهاورد مهم برنامه پزشک خانواده است.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی بیان کرد:با اجرایی شدن برنامه پزشک خانواده در سطح کشور از شهریورماه جاری نظام ارجاع سلامت،همگانی شده و بیمه نیز با الگو و شیوه اجرایی جدید خدمات می دهد.

وی ادامه داد:تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای هر شهروند و جمع شدن دفترچه های درمانی اتفاق مبارکی است که بستر دستیابی به سوابق بیماری افراد را مهیا کرده و تسهیل و بهبود کیفیت خدمات درمانی را به همراه دارد.
دکتر عشرتی یادآور شد:همخوان شدن خدمات بیمه ها در قالب صندوق واحد و قرار گرفتن افراد فاقد بیمه در چتر بیمه ایرانیان یکی از نیازهای زیربنایی حوزه سلامت است که با برنامه پزشک خانواده تحقق عینی می یابد.

وی گفت:ثبت نام پزشکان عمومی داوطلب در برنامه پزشک خانواده استان از طریق صفحه «برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع» در آدرس webda.arakmu.ac.ir آغاز شده و تا یکم مردادماه ادامه دارد.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی در پایان تصریح کرد:پس از تکمیل مرحله ثبت نام پزشکان،مرحله تعیین و انتخاب پزشک خانواده برای هر خانوار شهری آغاز خواهد شد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
برنامه پزشک خانواده, عدالت در خدمات درمانی, رییس مرکز بهداشت استان مرکزی , دکتر بابک عشرتی