چهارشنبه 29 شهريور 1396

معاونت بهداشتی
111 پزشک عمومی برای برنامه پزشک خانواده شهری در استان مرکزی ثبت نام کردند معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت:111 پزشک عمومی برای مشارکت در برنامه پزشک خانواده شهری در این استان مرکزی ثبت نام کردند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر بابک عشرتی افزود:مرحله نخست اجرایی برنامه پزشک خانواده ایجاد «سامانه ثبت نام برنامه پزشک خانواده شهری» است که در آدرس www.webda.arakmu.ac.ir برای ثبت نام از پزشکان عمومی از نهم خردادماه فعال شده است.

وی اظهار کرد:مهلت ثبت نام از پزشکان عمومی متقاضی فعالیت در برنامه پزشک خانواده شهری استان مرکزی طبق زمان بندی انجام شده تا یکم مردادماه ادامه دارد و پیش بینی می شود که ظرفیت مورد نیاز همکاران این برنامه در استان مرکزی تکمیل شود.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی اضافه کرد:پس از تکمیل مرحله ثبت نام پزشکان،مرحله تعیین و انتخاب پزشک خانواده برای خانوارهای شهری آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه در برنامه پزشک خانواده به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت شهری چهار پزشک عمومی مشارکت خواهند داشت،اظهار کرد:تاکنون بیشترین پزشکان عمومی متقاضی برای برنامه پزشک خانواده در اراک ثبت نام کرده و دو شهرستان دلیجان و محلات نیز از نظر متقاضیان مورد نیاز تکمیل است.

دکتر عشرتی خاطرنشان کرد:جمعیت شهری استان مرکزی بالغ بر 900 هزار نفر است که با الگوی برنامه پزشک خانواده بیش از 360 پزشک عمومی همکار نیاز است.

وی تصریح کرد:پزشکان همکار برنامه پزشک خانواده مسوولیت معاینات و ارجاع 500 تا دو هزار و 500 نفر را برعهده خواهند داشت،اما پس از پایان مهلت ثبت نام در صورت کمبود پزشک همکار در برخی شهرستان ها ظرفیت معاینات بیمار برای هر پزشک قابل افزایش است.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی اضافه کرد:با توجه به الگوی جمعیتی نسبت به پزشکان موجود به احتمال زیاد در اراک برای هر سه هزار نفر جمعیت یک پزشک و در خمین و ساوه به ازای هر سه هزار و 500 نفر جمعیت یک پزشک خانواده فعالیت خواهد داشت.

وی ادامه داد:تاکنون تعدادی پزشک عمومی نیز از استان های همجوار برای شهرهای مختلف استان مرکزی متقاضی شده اند.

دکتر عشرتی تاکید کرد:با توجه به اینکه زمان بندی تعیین شده برای هر مرحله این برنامه قابل تمدید نیست،پزشکان متقاضی باید در فرصت باقی با مراجعه به سامانه «ثبت نام برنامه پزشک خانواده شهری استان مرکزی» هر چه سریعتر ثبت نام کنند.

شایان ذکر است برنامه پزشک خانواده در تمامی شهرهای استان مرکزی به صورت همزمان با سراسر کشور از اول شهریورماه جاری اجرا خواهد شد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
برنامه پزشک خانواده, ثبت نام پزشکان عمومی, معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک , دکتر بابک عشرتی