يكشنبه 2 مهر 1396

معاونت بهداشتی
پیروی از عادت های نادرست و غیر اصول تغذیه ای در ماه رمضان برای نوجوانان ممنوع رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی از راه هایی برای اطمینان از تامین نیازمندی های تغذیه ای برای جوانان در ماه رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر بابک عشرتی اظهار داشت:نوجوانان به خاطر قرار داشتن در سن رشد و تحرک بالای جسمی نیاز به تامین انرژی زیادی دارند،که باید یک نوجوان از 5 گروه غذایی نان و غلات،سبزی،میوه ها،شیر و لبنیات،گوشت،تخم مرغ،حبوبات و مغز ها در سبد تغذیه ای مورد استفاده قرار دهند.

وی اضافه کرد:استفاده از مواد غذایی کم انرژی و بی کیفیت در وعده غذایی سحری موجب پایین افتادن قند خون در طول روز شده و این امر کاهش تمرکز،افت فعالیت های روزمره و قدرت یادگیری را در پی دارد.

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی استفاده از فست فودها،تنقلات چرب و شور را برای سلامتی نوجوانان مضر دانست و افزود:دریافت انرژی پایین در وعده غذایی سحری و یا حذف وعده غذایی سحری در نوجوانان با سردرد،بروز دردهای عضلانی،بوی بد دهان و ضعف و بی حالی در طول روز همراه است که روشی نادرست بوده و استمرار آن سلامت نوجوانان روزه دار را تهدید می کند.

وی عنوان کرد:برای رفع تشنگی دریافت حداقل شش تا هشت لیوان آب در وعده های غذایی افطاری و سحر را برای نوجوانان الزامی است.

دکتر عشرتی در پایان به جوانان تاکید کرد:حدالامکان از فعالیت های غیرضروری با توجه به طولانی بودن ساعات روزه داری پرهیز کنند.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
ماه رمضان, تغذیه صحیح برای جوانان, معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک , رییس مرکز بهداشت استان مرکزی , دکتر بابک عشرتی