چهارشنبه 29 شهريور 1396  






English




|




خانه




تماس با ما




نقشه سایت














 







تعداد بازديد اين صفحه: 66341
تعداد بازديد از سايت: 65065753
تعداد بازديد زيرپورتال: 2425408
اين زيرپورتال امروز: 1897
در امروز: 55707
اين صفحه امروز: 19
معاونت بهداشتی
اختلالات گوارشی حاد مساوی با خوردن غذاهای چرب و پرحجم در وعده غذایی افطار معاون مرکز بهداشت استان مرکزی گفت:خوردن غذاهای چرب و پرحجم در وعده غذایی افطار باعث بروز اختلالات گوارشی حاد برای روزه دار می شود و سلامت روزه دار را به خطر می اندازد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر عباس اسماعیلی افزود:بر اساس عادات غلط غذایی خوردن مواد غذایی چرب و پرحجم نظیر کله پاچه،سیرابی،حلیم و آش با روغن فراوان در وعده غذایی افطار برای معده ای که بیش از 16 ساعت خالی بوده،موجب ایجاد اختلالات گوارشی و تشنگی مفرط  در فرد می شود.

وی اظهار کرد:خوردن شیرینی چرب نظیر زولبیا و بامیه نیز به دلیل اینکه سیری کاذب ایجاد می کند و موجب بروز سوزش و ترش کردن معده می شود در هنگام افطار توصیه نمی شود،حدالمقدور بهتر است از منابع قند طبیعی نظیر خرما،توت،کشمش،عسل به جای قندهای مصنوعی استفاده شود که سلامت بدن روزه دار را به همراه دارد.

معاون مرکز بهداشت استان مرکزی ادامه داد:هرگز نباید روزه با عجله  باز شود و روزه دار باید با خوردن غذاهای کم حجم و پرکالری بدن را آماده پذیرش غذاهایی سنگین کند.

دکتر اسماعیلی در پایان گفت:هنگام خوردن غذا نیز روزه دار باید با خوب جویدن و مخلوط کردن مواد غذایی با بزاق دهان حالت اسیدی غذاها را از بین برده و مشکلات گوارشی را به حداقل برساند.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
بیشتر


طراحی و اجرا: اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه
Copyright © 2010 Arak University of Medical Sciences - All rights reserved