يكشنبه 2 مهر 1396

معاونت آموزش و تحقیقات
مجوز راه اندازی رشته طب سنتی و تاریخ علوم پزشکی در اراک صادر شد

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مجوز پذیرش دانشجو در رشته طب سنتی مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی اراک صادر شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی افزود: شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دویست و بیست و دومین جلسه خود با راه اندازی رشته طب سنتی مقطع دکتری تخصصی با ظرفیت پذیرش 5 دانشجو موافقت کرد.

وی اظهار داشت: همچنین شورای گسترش در این جلسه با راه اندازی رشته تاریخ علوم پزشکی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته با ظرفیت پذیرش 5 دانشجو موافقت کرد.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه نیز توضیح داد: دانشگاه علوم پزشکی اراک برای اولین بار به عنوان حوزه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد انتخاب شده است.

دکتر آشتیانی در پایان گفت: این آزمون 9 و 10 خردادماه سالجاری با ظرفیت 950 دانشجو در 2 نوبت صبح و عصر در تمامی رشته ها برگزار خواهد شد.

گفتنی است آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی در 30 شهر و 31 حوزه امتحانی و در 62 رشته برگزار می‌شود.

شایان ذکر است در کل کشور 71 هزار داوطلب برای شرکت در این دوره از آزمون ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، 51 هزار نفر داوطلب زن و مابقی مرد می باشند.