جمعه 3 آذر 1396

معاونت آموزش و تحقیقات
راه اندازی دانشکده توانبخشی در دانشگاه علوم پزشکی اراک سرعت گرفت معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:با تاسیس و راه اندازی دو رشته گفتار درمانی و شنوایی سنجی در آخرین جلسه شورای کسترش دانشگاه های علوم پزشکی موافقت به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر سعید چنگیزی آشتیانی افزود:با دو مجوز اخیر و همچنین مجوز کارشناسی کاردرمانی که قبلاً اخذ شده است،تاسیس و راه اندازی دانشکده توانبخشی در دانشگاه علوم پزشکی اراک سرعت گرفت.

وی در خصوص هیات علمی دانشکده توانبخشی گفت:تعدادی از متخصصین در این رشته بورس شده اند و 6 نفر از دانشجویان دکترای توانبخشی در بخش های مختلف از مهرماه سالجاری به عنوان هیات علمی در دانشگاه مشغول به فعالیت خواهند شد.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد:تلاش دانشگاه علوم پزشکی اراک مبنی بر کیفی سازی هرچه بیشتر شرایط و رشته های موجود می باشد،اما در این حال از توسعه کمی آموزش پزشکی غفلت نشده است.

وی اظهار داشت:طبق استراتژی آموزشی دانشگاه،مقرر بود تا سال 1394 تعداد دانشجویان به مرز 3 هزار دانشجو برسد در حالی که با اقدامات صورت گرفته همزمان با آغاز سال تحصیلی 91-92 تعداد دانشجویان به بیش از 3500 دانشجو خواهد رسید.

دکتر آشتیانی ادامه داد:با توجه به اینکه در سال تحصیلی 1387 مجموعاً 750 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی اراک مشغول به تحصیل بوده اند و این رقم در سال تحصیلی جاری به 3500 دانشجو می رسد شاهد رشد 467 درصدی تعداد دانشجویان هستیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای رشته دندانپزشکی در کنار دوره های آکادمیک و تئوری بصورت همزمان نیاز به کلنیک جهت فعالیت های بالینی نیز می باشد و تاکنون این امر محقق نشده است،اظهار داشت:طی دو سال اول فعالیت دانشکده دندانپزشکی،دانشجویان فعالیت بالینی و کلنیکی نخواهند داشت و همین فرصت،شرایط خوبی را مهیا می کند تا در زمانیکه دانشجویان مشغول به گذراندن دوره های آکادمیک هستند،همزمان کلنیک دندانپزشکی با تمامی امکانات و زودتر از موعد مقرر به بهره برداری برسد.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:کلیه اقدامات لازم جهت آماده سازی مقدمات راه اندازی دانشکده دندانپزشکی انجام شده است که با مشارکت و همکاری استانداری مرکزی،ساختمان مجزایی به عنوان دانشکده دندانپزشکی استان مرکزی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار خواهد گرفت.

وی افزود:همچنین کلنیک آموزشی درمانی دندانپزشکی نیز در همان ساختمان دانشکده مستقر خواهد شد که این امر موجب ارایه خدمات وسیع تر و ارزانتر در حوزه خدمات دندانپزشکی برای آحاد اقشار جامعه خواهد شد.

دکتر آشتیانی ادامه داد:در شرایط فعلی تعرفه های بالای دندانپزشکی باعث شده است که همه اقشار جامعه امکان دسترسی به خدمات این بخش را نداشته باشند که با استقرار دانشکده و کلنیک دندانپزشکی در اراک ارایه خدمات با قیمت مناسب و پایین تر از تعرفه های جاری بصورت گسترده و فراگیر ارایه خواهد شد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
رشته گفتار درمانی و شنوایی سنجی, راه اندازی دانشکده توانبخشی, معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک, دکتر سعید چنگیزیآشتیانی