يكشنبه 2 مهر 1396

در امروز: 12026
معاونت آموزش و تحقیقات
تلاش دانشگاه علوم پزشکی اراک برای تشکیل یکی از قطب های درمانی و آموزشی کشور در استان مرکزی معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:تفکیک معاونت پژوهش از معاونت آموزش در دانشگاه علوم پزشکی اراک در حال بررسی و اقدام است.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با بیان این خبر افزود:تفکیک این دو معاونت باعث ارتقای حوزه فعالیت های پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی اراک خواهد شد.

وی در ادامه کمبود فضای فیزیکی و اعتبارت را علیرغم توسعه کمی دانشگاه در بخش های مختلف از مهمترین معضلات پیش رو دانست و گفت:به منظور دستیابی استان به جایگاه واقعی خود در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور،نیازمند حمایت مقامات استانی و نمایندگان مجلس هستیم تا با کمک ایشان روند توسعه در دانشگاه علوم پزشکی اراک به سرعت ادامه یابد.

معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت:برای ارتقای دانشگاه به تیپ یک باید هرچه سریعتر ساخت و تجهیز ساختمان جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر (عج) اراک صورت پذیرد.

وی در رابطه با توسعه فعالیت های آموزشی و ارتباط آن با ارتقای جایگاه سلامت و خدمت به مردم گفت:در صورت توجه ویژه به این بخش،ارکان اجرایی بهداشت و درمان استان توسعه خواهد یافت.

دکتر آشتیانی بیان داشت:در این صورت شاهد جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص برای تشکیل هیات علمی،افزایش رضایت مندی مردم،کاهش مدت انتظار برای دریافت خدمات،ارتقای شاخص های نظام سلامت در استان و ایجاد جاذبه های لازم به منظور ارایه خدمات مطلوب تر خواهیم بود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تلاش های صورت در دانشگاه علوم پزشکی اراک،در آینده ای نزدیک شاهد تشکیل یکی از قطب های درمانی کشور در استان مرکزی خواهیم بود.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک