شنبه 1 مهر 1396

تعداد بازديد از سايت: 65241982
معاونت آموزش و تحقیقات
ارتقاء علمی معاونت آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک به مرتبه دانشیاری دکتر سعید چنگیزی آشتیانی معاونت آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک از رتبه علمی استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،بر اساس مصوبه یکصد و چهل و پنجمین جلسه هیات ممیزه مرکزی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی؛دکتر سعید چنگیزی آشتیانی معاون آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک با کسب 06/151 امتیاز از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت.

گفتنی است دکتر چنگیزی آشتیانی با کسب 70 امتیاز در ماده یک،06/41 امتیاز در ماده دو،40 امتیاز در ماده 3 و کسب 73/7 امتیاز مازاد به این رتبه دست یافت که بر اساس آیین نامه فعلی ارتقاء مرتبه اساتید دانشگاه های علوم پزشکی حداقل مجموع امتیاز برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری 105 امتیاز می باشد.

وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی طی نامه ای این ارتقاء را به دکتر چنگیزی آشتیانی تبریک گفت.

در نامه تبریک دکتر مرضیه وحید دستجردی آمده است:تلاش های خالصانه ای که برای اعتلای علمی و تعالی معنوی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی صورت می پذیرد از مصادیق باقیات و صالحات بشمار می رود و در پرونده اعمال،درخشان و جاودان باقی خواهد ماند.

در ادامه این نامه آمده است:تحقق اهداف متعالی و آرمان های علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران،مرهون نقش آفرینی و سربلندی سرداران عرصه های علم و معنویت و جهادگران عرصه های تحقیق و فناوری خواهد بود.

شایان ذکر است دکتر چنگیزی آشتیانی دارای سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکتری تخصصی فیزیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشند و از جمله سوابق اجرایی ایشان می توان به قائم مقام دانشکده پیراپزشکی و رییس دانشکده پیراپزشکی اشاره کرد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
ارتقا از استادیاری به دانشیاری, معاونت آموزش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اراک،دکتر سعید چنگیزی آشتیانی, وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی, دکتر مرضیه وحید دستجردی