جمعه 31 شهريور 1396

تعداد بازديد از سايت: 65201193
معاونت غذا و دارو
گروه های آسیب پذیر واکسن آنفلوانزا تزریق کنند معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:گروه های آسیب پذیر باید در آستانه فصل سرما نسبت به تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر مصطفی دلاور افزود:افراد 65 سال به بالا،زنان باردار،کودکان شش تا 19 ماهه و بیماران قلبی عروقی،دیابت،کلیوی،تالاسمی و سرطانی و تمامی کسانی که با ضعف سیستم ایمنی بدن مواجه هستند بهتر است تزریق واکسن آنفلوآنزا را با هدف پیشگیری از ابتلای به این بیماری در دستور کار قرار دهند.
وی اظهار کرد:مناسب ترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا اوایل تا اواسط فصل پاییز است.
وی توضیح داد:واکسن آنفلوانزا با مشارکت بخش خصوصی به میزان کافی در داروخانه های استان مرکزی وجود دارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک  ادامه داد:واکسن آنفلوانزای موجود در استان به شکل تزریقی است که با تولید آنتی بادی،بدن را در برابر این بیماری ایمن می کند.
وی اضافه کرد:در صورت وجود حساسیت افراد به ماده خوراکی تخم مرغ و یا قرار داشتن در فاز شدید بیماری تزریق واکسن آنفلوآنزا توصیه نمی شود و افراد برای این کار باید حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنند.
دکتر دلاور در پایان گفت:آنفلوآنزا نوعی بیماری با منشاء ویروسی است که انواع مختلفی از آن تاکنون شناسایی شده و با علایم بالینی تب و لرز،بدن درد شدید،ضعف و بی حالی همراه است و معمولاً در فصول سرد سال شیوع بیشتری دارد.

واکسن آنفلوانزا, معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک