پنجشنبه 30 شهريور 1396

معاونت درمان
ضرورت اخذ تاییدیه تحقیقات و پژوهش های پزشکی و درمانی از مراجع ذیصلاح سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک از ضرورت بررسی و تأیید مستندات علمی در زمینه نتایج پژوهش ها و تحقیقات پزشکی و تاییدیه وزارت بهداشت و مراجع ذیصلاح خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،دکتر محمد جمالیان گفت:در رابطه با شخصی که مدعی کشف داروی MS برای درمان این بیماری می باشد،علیرغم چندین بار تماس با ایشان،وی هیچگونه مستندات علمی برای ادعای خود ارائه ننموده است.

وی افزود:بدینوسیله به کلیه بیماران محترم که مبتلا به بیماری MS می باشند توصیه اکید می شود که از استفاده خود سرانه از چنین داروهایی جداً خودداری نمایند و حتماً با پزشک معالج و یا کارشناس متخصص در حوزه های دارو و درمان مشورت نمایند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت:در حال حاضر نه تنها ادعای ایشان مورد تأیید دانشگاه علوم پزشکی اراک نمی باشد،بلکه در صورت عدم ارایه مستندات به عنوان مدعی العموم از وی شکایت و تقاضای پیگیری از مراجع قانونی را فراهم خواهیم نمود.

وی ادامه داد:در کار علمی و پژوهشی جایی برای جنجال و هیاهوی رسانه ای وجود ندارد.

وی افزود:لازم به ذکر است چنانچه در مراحل بعدی پژوهش،مشارالیه تاییدیه های علمی و فنی منطبق بر اصول پژوهش های درمانی را بر اساس طی مراحل قانونی ارائه کند مجال دیگری جهت بررسی ادعای نامبرده فراهم خواهد شد که دانشگاه علوم پزشکی در صورت اثبات،وظایف حمایتی خود را در این زمینه ایفاء خواهد کرد.

جمالیات در پایان گفت:چنانچه در جریان استفاده آزمایشی داروی ابداعی و قطع داروهای اصلی عوارض و مشکلاتی برای استفاده کنندگان به وجود آید کلیه عواقب و عوارض به عهده ایشان خواهد بود،لذا از بیماران عزیز تقاضامندیم جهت کسب هرگونه مشاوره و اخذ اطلاعات در این زمینه با معاونت درمان دانشگاه با شماره 08613133100 تماس حاصل نمایند.

منبع: روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
داروی ام اس