دوشنبه 29 آبان 1396

معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی
بهره برداری از چهار پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

رییس اداره فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک از آغاز بهره برداری چهار پروژه عمرانی دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، مهندس حسن عالیخانی با بیان این مطلب، گفت: مرکز بهداشتی درمانی داوودآباد، پایگاه اورژانس جاده ای گلدشت و پایگاه اورژانس جاده ای گیلی اراک با اعتباری بالغ بر 6300 میلیون ریال از سال 1391 آغاز و هم اکنون به مرحله بهره برداری رسیده است.

وی افزود: بازسازی اتاق های عمل مرکز آموزشی درمانی حضرت ولی عصر(عج) اراک نیز با اعتباری بالغ بر 2500 میلیون ریال در زیربنایی به مساحت 177 مترمربع توسط خیرین به مرحله بهره برداری رسیده است.

رییس اداره فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: طراحی فاز دوم بخش های بستری و اورژانس مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری نیز توسط کارشناسان این اداره انجام گرفته و در مرحله پیگیری و اخذ مجوز می باشد.